skip to Main Content
Familie, politie en vrijwilligers zoeken nog steeds naar spoorloos verdwenen man in Torremolinos

Familie, politie en vrijwilligers zoeken nog steeds naar spoorloos verdwenen man in Torremolinos

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Sinds 22 januari is niets meer vernomen van de 32-jarige Antonio Ortega toen hij rond 11 uur zijn ouderlijk huis verliet om met zijn hond te gaan wandelen. Ondanks de groots opgezette zoektocht afgelopen vrijdag en gedurende het weekend waarbij tientallen agenten en vrijwilligers de omgeving van Torremolinos onderzochten, zijn Antonio en zijn hond nog steeds niet gevonden. De familie van de vermiste man hebben nu op de sociale media video’s geplaatst.

De 32-jarige Antonio Ortega is sinds maandag 22 januari zoek en niemand weet waar hij is gebleven. Hij verliet op die maandagmorgen rond 11 uur zijn ouderlijk huis om met zijn hond genaamd Smuki te gaan wandelen en sindsdien is elk spoor naar de man en de hond zoek.

Antonio heeft vanwege een ziekte medicijnen nodig en de moeder denkt dat hij verdwaald is en zich ergens schuil houdt maar de tijd dringt. Antonio Ortega is 1.85 m lang, slank postuur en weegt 72 kilo. Hij heeft blauwe ogen en kort zwart haar. Op het moment van verdwijning droeg Antonio een zwarte sportbroek, witte jas met capuchon en blauwe gymschoenen. Hij verdween samen met zijn kleine lichtbruine hond Smuki.

Inwoners en bezoekers van onder andere Torremolinos maar ook alle omliggende gemeenten wordt verzocht de politie of 112 te bellen wanneer men iets verdachts ziet of Antonio ziet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken