skip to Main Content
Politie houdt dieven aan met 4.000 sinaasappels in de auto voor eigen gebruik

Politie houdt dieven aan met 4.000 sinaasappels in de auto voor eigen gebruik

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – Agenten van de Policía Local in Sevilla hebben de inzittende van drie voertuigen aangehouden op verdenking van diefstal van sinaasappels uit een magazijn. De verdachten werden aangehouden toen ze op de weg reden met hun auto’s gevuld met duizenden sinaasappels die ze “voor eigen gebruik” op de grond hadden “gevonden”.  

Agenten van de lokale politie zagen op de weg tussen de gemeenten Torreblanca en Mairena del Alcor drie voertuigen rijden die er erg zwaar beladen uitzagen en daarnaast vreemd reden. Toen men uiteindelijk na een korte achtervolging op een landweg de bestelbus en twee personenwagens tot stilstand had gemaand en men de deuren opende van de voertuigen, rolden er honderden sinaasappels uit die los of in netten in de kofferbak en op de achterbank lagen.

De link werd meteen gelegd met de diefstal van meer dan 4.000 sinaasappels uit een magazijn in de gemeente Carmona maar de inzittenden van beide voertuigen gaven aan dat ze daar niets mee te maken hadden. In de bestelbus lagen honderden netten gevuld met sinaasappels maar zonder etiketten waarbij de inzittenden geen factuur konden overhandigen om aan te tonen dat zij deze netten met sinaasappels gekocht hadden.

In een van de twee andere auto’s lagen duizenden sinaasappels los in de kofferbak en op de achterbank. De inzittenden van de voertuigen gaven aan dat ze van ver kwamen, geen facturen etc. hadden omdat ze de sinaasappels op de grond gevonden hadden. Daarnaast waren alle duizenden sinaasappels voor “eigen gebruik” en zeer zeker niet voor de verkoop bestemd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Gebeurt wel vaker. ‘S nachts stelen en de volgende dag aangeboden op de markt. Voor dit soort praktijken hebben de Spanjaarden een speciale naam voor maar die ben ik vergeten.

  2. Stel je voor, het zal je werk zijn.
    Al die dingen tellen hahahaha.
    Stelen ze eindelijk eens iets gezond, is het weer niet goed!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken