skip to Main Content
Bellende vrouw overreden door eigen auto in Alicante
Diario Información

Bellende vrouw overreden door eigen auto in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Een 54-jarige vrouw is maandagmiddag om het leven gekomen toen ze door haar eigen auto werd overreden. De vrouw was uit haar auto gestapt om te bellen maar vergat haar handrem te gebruiken waarop ze van achteren door haar eigen auto werd overreden.

Het vreemde ongeval deed zich voor in Alicante, in het deel van de stad dat Verdegás heet. De aanrijding gebeurde maandagmiddag rond 13 uur bij het hek van de woning van de vrouw.

Zoals de regionale krant schrijft was de 54-jarige vrouw met een vriendin aan het bellen toen deze laatste een harde schreeuw hoorde in de telefoon en daarna niets meer. De vriendin spoedde zich naar het huis van de bellende vrouw maar deze was al van achteren overreden door haar eigen auto, een Volkswagen Polo.

Het is nog niet bekend welke nationaliteit de 54-jarige overreden vrouw had. Zoals het er nu naar uitziet wilde de vrouw al bellend het hek naar haar woning openen maar vergat ze de handrem te gebruiken waarop ze van achteren werd aangereden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken