skip to Main Content
Jager verdrinkt bij reddingspoging honden in Huesca
Guardia Civil / Publico

Jager verdrinkt bij reddingspoging honden in Huesca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

HUESCA – In een irrigatievijver in de gemeente Binaced in de provincie Huesca is een 64-jarige jager om het leven gekomen toen hij probeerde zijn honden te redden. Deze jachthonden waren via een opening in een hek in de irrigatievijver terecht gekomen en uiteindelijk overleden.

De politie kreeg zondagmiddag een melding binnen dat een jager niet meer was teruggekeerd van het jagen waarna een zoektocht begon in het gebied waar de jager normaal gesproken ging jagen. De politie ging met de hulp van inwoners van het dorp op zoek naar de jager.

Na enkele uren zoeken vond men een jachtgeweer en een jas bij een hek. Daarnaast zag men diverse honden drijven in een grote irrigatievijver. Er werden specialisten van de Guardia Civil bijgehaald waaronder een duiker die uiteindelijk het lichaam van de overleden jager vond.

Het is nu nog onbekend of de jager in het water is gevallen bij zijn reddingspoging of dat hij het water is ingesprongen waarbij hij verdronken is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Er verdrinken zo vaak mensen in dit soort met zijl omringde plassen dat ik niet snap waarom ze niet verplichten om er een trapje te plaatsen voor noodgevallen. En ik snap ook niet dat mensen er toch in gaan terwijl je kunt weten dat ze vervolgens nat het zijl niet meer op kunnen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken