skip to Main Content
Carrefour opent een marktplaats in Spanje waar iedereen producten kan verkopen

Carrefour opent een marktplaats in Spanje waar iedereen producten kan verkopen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Carrefour Spanje zal binnenkort een eigen marktplaats openen waar geïnteresseerden hun eigen producten kunnen verkopen via de website van Carrefour en via de hypermarkten. Het concept Marketplace is niet nieuw aangezien Carrefour dit al in Frankrijk en Polen heeft geïntroduceerd en binnenkort ook in België.

Carrefour gaat binnenkort in de voetsporen treden van retailers zoals Alibaba, Amazon en Bol.com en een online marktplaats lanceren. Geïnteresseerden kunnen via de website carrefour.es hun producten verkopen of kiezen voor een verkoop op de website en in een van de 173 hypermarkten die Carrefour heeft in Spanje.

Verkopen bij de marktplaats op carrefour.es is gratis en kan op elk moment opgezegd worden. Er is geen limiet aan het plaatsen van aantallen artikelen. Bij het verkopen in de hypermarkten is er wel een maandbedrag van 99 euro wat betaald moet worden en heeft men een contract van een minimum van 12 maanden.

Het gaat bij deze marketplace dus om de verkoop van producten van derde partijen via de webshop van Carrefour. De supermarktketen wil zichzelf uiteraard niet gaan beconcurreren door producten die Carrefour zelf aanbiedt te gaan verkopen maar men wil wel het aanbod verder aanvullen.

Personen en bedrijven die graag gebruik willen maken van de verkoopmethode van de marktplaats op carrefour.es kunnen via deze website meer informatie vinden en ook een formulier invullen. Op dit moment is men bezig om de website te optimaliseren voor de Marketplace en er is nog geen datum bekend wanneer de marktplaats in Spanje open moet gaan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
      1. Of moeten we berijpen dat het gedetineerden zijn. Of nietdegeleerden. Hoe konden wei dadt berijpen en eten?
        Als je bakker bent en je vergeet het zout in het deeg, smaakt het brood niet. Dan ben je (ook) een prutser.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken