skip to Main Content
Bus met 32 kinderen aan boord rijdt tegen palmboom in Salou

Bus met 32 kinderen aan boord rijdt tegen palmboom in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

busplana1SALOU – In Salou is dinsdag een bus tegen een palmboom gebotst toen deze de populaire badplaats Salou binnenreed. Aan boord waren 32 schoolkinderen die nagenoeg allemaal met de schrik vrijkwamen. Zes van hen raakten licht gewond, drie van hen konden na een korte behandeling ter plaatse van het ambulancepersoneel naar huis terwijl de drie overige kinderen werden overgebracht naar het Joan XIII ziekenhuis in Tarragona.

Het ongeval gebeurde op de C-31b weg die Salou binnenrijdt waar de Plana bus ter hoogte van de Via Roma tegen een palmboom ruw tot stilstand kwam. Het ongeluk gebeurde rond 12.55 uur toen de bus een traject aflegde van diverse scholen in de buurt naar Salou. Aan boord waren dan ook schoolkinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Het is nog niet bekend het ongeval heeft kunnen plaatsvinden en waarom de chauffeur de macht over het stuur verloor.

Meteen na het ongeval warend e politie en ambulancediensten snel ter plaatse en kon men te hulp schieten. De kinderen werden na het ongeval opgevangen en met een andere bus verder gebracht. De chauffeur van de bus raakte niet gewond en werd negatief getest op drugs en alcohol – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken