skip to Main Content

Vijf als vermist opgegeven Belgische jongens feesten er op los in Lloret de Mar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LLORET DE MAR – (Redactie) Vijf Belgische jongeren uit het dorp Ingelmunster die in dat land opgegeven stonden als vermist, waren met de wagen naar Spanje gereden om te feesten. Het vijftal heeft een gemiddelde leeftijd van zestien jaar.

De vijf Belgische jongeren van gemiddeld zestien jaar trokken ongeveer een week geleden naar Spanje, zonder hun ouders of andere kennissen daarover te verwittigen. Ze gingen feesten in onder meer Lloret de Mar, terwijl ze in ons land als vermist stonden opgegeven.

Het geld raakte echter op en het gezelschap kreeg ruzie onderling. Twee van hen melden zich bij de Spaanse politie en belden naar huis. Het vijftal wordt nu naar België gerepatrieerd met het vliegtuig. Hier zullen de tieners worden ondervraagd over de roadtrip en hun voertuig, dat mogelijk gestolen is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend