skip to Main Content
Vliegveld El Altet Alicante-Elche krijgt nieuwe “express” parkeerplaats

Vliegveld El Altet Alicante-Elche krijgt nieuwe “express” parkeerplaats

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

parkeer1ALICANTE – Om het drukke verkeer voor de vertrekterminal te ontzien heeft het vliegveld van Alicante-Elche besloten om een nieuwe parkeerplaats te maken die gezien kan worden als een “express parking”. Op dit moment is het een chaos voor de vertrekhallen want iedereen zet hun auto maar neer waar men kan.

Met de nieuwe parkeerplaats wil men het verkeer in betere banen laten verlopen en er tevens voor zorgen dat iedereen die iemand wegbrengt naar het vliegveld op een normale minder chaotische manier hun voertuig kan neerzetten. Op dit moment kan iedereen voor de terminal parkeren met een maximum tijd van 5 minuten. Helaas gebeurt dat niet altijd en laten mensen hun auto soms uren staan.

Op de “express parking” zal het mogelijk zijn op een betere manier een auto gratis voor 15 minuten te parkeren. Na die verstreken tijd zal men moeten gaan betalen voor de parkeerplaats. Het is nog niet precies bekend hoeveel dat dan zal gaan kosten maar net zoals op veel andere plaatsen in Spanje wordt dat waarschijnlijk afgerekend in minuten, en niet zoals in Nederland of België soms per heel uur of 30 minuten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken