skip to Main Content
Dronken chauffeur rijdt diverse personen omver in Marbella

Dronken chauffeur rijdt diverse personen omver in Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Twee Britten zijn aangehouden voor het omver rijden van tenminste acht personen in Marbella. Twee van de aangereden personen hebben ernstige verwondingen opgelopen terwijl de overige zes met de schrik en wat schrammen vrijkamen. Het voorval deed zich voor rond 21.00 uur zondagavond op de Avenida Lola Flores nabij het strand en vlakbij de Ocean Club. De chauffeur en bijrijder waren ladderzat.

Er was even paniek toen een auto met volle vaart een voetgangerszone inreed in Marbella en daar acht personen omver reed. Na deze aanrijding vluchtte de chauffeur met zijn auto richting de A-7 waarbij deze achterna werd gezeten door een patrouillewagen van de Guardia Civil. De politie kon de auto uiteindelijk klem rijden, net nadat de Britten een ander ongeluk veroorzaakten waarbij nog eens vijf personen licht gewond raakten.

Van alle gewonden zijn er diverse die naar een ziekenhuis zijn gebracht terwijl de rest ter plaatse geholpen konden worden aan hun lichte verwondingen. Gelukkig overleed er niemand anders was de ramp nog groter geweest.

De politie onderzoekt de aanrijdingen maar gaat er van uit dat de Britse chauffeur en bijrijder beiden ladderzat waren en de controle over de auto verloren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Het was een wraakneming van de chauffeur die ruzie had gekregen met wat andere Engelsen in de oceanclub.

  2. Volledig eens met H. Snijders! Men moet in een ander land dan het zijne ook weer niet denken dat men de beest mag uithangen, zoals zoveel Britse zuiplappen doen…

    1. Spanjaarden kunnen echter ook behoorlijk zuipen en achter het stuur gaan zitten dus het heeft echt niet alleen maar men Britten te maken … helaas!

  3. Wat een ramp voor deze slachtoffers, de daders alle schade laten vergoeden.
    En nooit maar dan ook nooit meer de gelegenheid geven om, nog auto te rijden.
    Hier voor geld geen enkel pardon.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken