skip to Main Content
Jongen verliest beide benen nadat hij tussen twee metrowagons valt in Madrid

Jongen verliest beide benen nadat hij tussen twee metrowagons valt in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Een zeer tragisch ongeval waarbij een 13-jarige jongen beide benen is kwijtgeraakt toen hij klem kwam te zitten tussen twee wagons van een metro in Madrid. Het ongeluk deed zich voor op zondagavond rond 20.00 uur nabij het Sierra de Guadalupe station waarbij de jongen nadat de deuren van de metro waren gesloten op een klein platform was gesprongen tussen twee wagons in waarna de metro trein wegreed. Niet veel later in de tunnel viel de jongen en reed de trein over hem heen zonder dat de machinist er erg in had en ook niets heeft kunnen zien.

Omstanders konden nog net op video vastleggen dat een jongen tussen de twee treinen sprong om zo mee te reizen met de metro die de deuren al had gesloten en op het punt stond te vertrekken. In eerste instantie ging alles goed maar nadat de metro sneller begon te rijden raakte de Marokkaanse jongen waarschijnlijk zijn grip kwijt waarna hij tussen de twee wagons inviel en op het spoor terecht kwam.

Zonder dat de machinist er erg in had reed de trein over de jongen heen waarbij zijn benen werden verbrijzeld. Ondanks dat de jongen zijn benen kwijt raakte nadat hij overreden was kon de jongen weg klauteren van het spoor en een luchtkoker bereiken om daar verder naar boven te kruipen en om hulp te vragen. Wandelaars op straat hoorden de hulpkreten waarna de politie samen met een ambulance naar de jongen konden gaan om hem te helpen. Hij werd naar het La Paz ziekenhuis in Madrid gebracht maar de doktoren konden niets doen om zijn benen te redden.

Op de bovenstaande video is te zien dat jongens tussen de metrowagons inspringen maar het is niet zeker of een van deze jongens het slachtoffer is. De familie van de 13-jarige Marokkaanse jongen wil geen informatie geven aan de pers en men wacht nog op een officiële verklaring van de politie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by