skip to Main Content
Doe mee en kies jouw favoriete Spaanse zomerhit 2018
Freepik

Doe mee en kies jouw favoriete Spaanse zomerhit 2018

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Doe mee en kies jouw favoriete Spaanse zomerhit 2018

Freepik

MADRID – Het is zomer! En dat betekent strand, zon, mojito, vermut, siesta én … fiesta maar dan wel met de juiste Spaanse muziek. Spanje heeft veel goede artiesten en ook uit Zuid Amerika komen veel artiesten die leuke liedjes maken die, in ieder geval voor de Spanjaarden, makkelijk mee te zingen zijn. Om alvast in de stemming te komen hebben we hieronder een verzameling gemaakt van de “canciones del verano 2018” ofwel de Spaanstalige zomerhits 2018. Wat is jouw favoriete lied?

In de zomer 2017 was “Despacito” van Luis Fonsi ongetwijfeld de zomer kraker en ook dit jaar staat de zanger weer op de lijst van kanshebbers. Daarnaast staan twee bekende Spaanse zangeressen Aitana y Ana Guerra op de lijst samen met Jennifer Lopez, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Andy Y Lucas, Merche, Kiki Rivera etc.

Ongetwijfeld zit er een lied tussen wat jij al mee kunt zingen of in ieder geval al vaak gehoord hebt en waarvan het deuntje niet meer weg is te krijgen uit je hoofd. Dus, wat is jouw favoriete zomerhit 2018 of in het Spaans “cancion del verano 2018”.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Van deze 16 nummers is er maar een dat geen regaeton is maar bijna hetzelfde. Het is alsof dat deze nummers flink gesponserd worden. Er is zoveel andere nieuwe spaanstalige muziek maar neen, het zal en het moet een regaeton nummer zijn. Ik doe hier niet aan mee.

  2. voor mij net hetzelfde Leo, de muziek die ze vandaag de dag maken daar hebben wij ook niet zoveel meer aan, hier en daar toch nog een leuk nummer maar we verkiezen ook de muziek van vroeger, nostalgie misschien maar elk zijn ding denk ik dan

  3. Ik kies er geen een, tegenwoodig weten ze gewoon niet meer wat muziek maken is. Ik zet dus gewoon zelf heerlijke zomerse jaren 80 muziek op.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken