skip to Main Content
Stinkende Transavia passagier op Gran Canaria-Amsterdam vlucht was niet ongewassen maar doodziek
stock

Stinkende Transavia passagier op Gran Canaria-Amsterdam vlucht was niet ongewassen maar doodziek

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

"Stinkende" Transavia passagier overleden

stock

LAS PALMAS – Eind mei moest een Transavia vliegtuig die de route Gran Canaria naar Amsterdam aflegde uitwijken naar Faro in Portugal voor een tussenlanding omdat een passagier enorm stonk. Dat bericht ging als een lopend vuurtje de wereld rond waarbij iedereen er vanuit ging dat de man vies en ongewassen was. Nu is gebleken dat deze passagier doodziek was en inmiddels is overleden.

Het gaat om een Russische gitaarspeler genaamd Andrey Suchilin die op Gran Canaria op vakantie was en terug vloog naar Schiphol. Halverwege die vlucht zorgde Andrey met zijn lichaamsgeur ervoor dat er passagiers al kotsend door het vliegtuig liepen omdat de passagier naar rottend vlees ruikte.

De piloten van het Transavia toestel besloten vanwege de ernst van deze situatie om een tussenlanding te maken op het vliegveld van Faro in Portugal. Daar werd de passagier door ambulancepersoneel uit het vliegtuig gehaald en wist Transavia alleen in een persbericht aan te geven dat er een medisch incident was.

Nu blijkt dat veel passagiers die de lucht van de man als rottend vlees omschreven de waarheid spraken want de 58-jarige Andrey was doodziek. Gebleken is dat hij op Gran Canaria een ernstige bacteriële infectie had opgelopen waardoor de Rus necrose heeft gekregen wat afstervend lichaamsweefsel tot gevolg heeft dat erg onprettig ruikt.

Direct nadat de Russische passagier uit het vliegtuig was gehaald en naar het ziekenhuis was gebracht werd de ziekte geconstateerd maar raakte Andrey ook in coma. Daar is hij niet meer uit ontwaakt en nu is hij overleden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Zo zie je maar. Ik steek hand in eigen boezem. Nooit te snel oordelen over iets, iemand, als je het fijne niet weet. Erg voor die man en zijn naasten.

 2. Het was een geliefde person, zijn Facebookpagina kan nog steeds bezocht worden. Het was blijkbaar een begaafd musicus. Diep triest hoe alles gelopen is. R.I.P.

 3. in andere krant gelezen dat die man al jaren ziek was, in behandeling was en die arme man kon niet geholpen worden, heel jammer

  onze deelneming

 4. Zo zie je maar verkeerd oordelen kan
  Je zal het maar meemaken, bacterie oplopen op vakantie
  De familie krijgt weer naar bericht thuis
  Mijn deelneming

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken