skip to Main Content
Vanaf zaterdag 30 juni verkoopt de Lidl in Spanje de nu al beroemde keukenmachine
Lidl.es

Vanaf zaterdag 30 juni verkoopt de Lidl in Spanje de nu al beroemde keukenmachine

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Beroemde keueknmachine te koop bij Lidl Spanje

Lidl.es

MADRID – Het lijkt een normaal nieuwsfeit te zijn dat de Lidl vanaf deze zaterdag 30 juni de nu al beroemde keukenmachine gaat verkopen maar de verkoop gekte van de machine van het merk Silvercrest in Duitsland is iets wat herhaald kan worden in Spanje. Het gaat in feite om een vele malen goedkopere versie van de Thermomix.

In Spanje heeft de keukenmachine de naam “robot de cocina multifuncion” gekregen maar in feite gaat het om een alles-in-een keukenmachine genaamd Monsieur Cuisine van het huismerk Silvercrest.

Deze wondermachine, zoals veel mensen hem noemen, zal vanaf zaterdag 30 juni te koop zijn in Spanje maar als je er een op de kop wilt tikken zul je er waarschijnlijk snel bij moeten zijn aangezien ze in beperkte oplage beschikbaar zijn en niet alle Lidl winkels evenveel apparaten krijgen (tip: vaak worden de aanbiedingen voor de volgende dag tegen sluitingstijd de avond ervoor geplaatst).

De Monsieur Cuisine heeft ook bij de Lidl een stevige verkoopprijs gekregen van 359 euro maar een Thermomix kost tussen de 1.000 en 1.500 euro, vele malen duurder dus. Daarbij moet wel gezegd worden dat de officiële Thermomix meer mogelijkheden en functies heeft dan de Monsieur Cuisine van de Lidl.

Met de keukenmachine kan je koken, braden, stoomkoken, kneden, mixen, roeren, hakken, pureren, emulgeren en ijs crushen Het heeft daarnaast automatische programma’s voor het kneden, stomen en braden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
 1. helemaal niet nodig zo´n oud ding, totaal overbodig en zo duur maar moesten onze geburen het toch nodig hebben dan vragen wij aan de specialist hier op de site of hij die machine kan opsturen, altijd op tijd en in 30 jaar nog nooit iets misgelopen of het moest een ander zijn schuld zijn zoals gewoonlijk

  1. Precies gewoon met pannen. Ik ziet ook weer dat Juan74 en zijn internet trollen weer bezig zijn. Het regent zeker bij hem.

   1. Kennen we. Als iemand iets tegen leo zegt dan is deze een trol. Ja leo het barst hier dus van de trollen niet? Trouwens Spanje kent maar 1 inwoner/Spanjaard en dat is jawel leo. De rest zijn toeristen of niet residenten

   2. ach leo, we weten het onderhand wel
    sommigen logeren 2 of 3 weken in een caravan in spanje en ze hebben ook commentaar, tja ze doen maar he

 2. In holland bij lidl online €199
  DB5D7B92-05E4-4B83-87B8-EBA87F0DFFDE/L0/001

   1. Heb je zo´n ding dan ook echt nodig? Daar kun je geen pasta salade mee maken en noem maar op en het kost een hoop stroom wat hier in Spanje al erg duur is. In de zomer eten we weinig warm tot geheel niet warm dus pasta salade of gewone verse salade met iets extras, noem het maar op en een aardappel kook je gewoon met schil en al op zijn Spaans ernaast. Denk dat de mensen die hier op af rennen vrijwel allemaal geen Spanjaarden zullen zijn.

    1. Gelukkig maar dat we nu weten wat Leo ‘s zomers eet! Zaten we echt op te wachten, toch?

     1. echt wel…we weten nu dat we er wat ¨doe eens minder negatief wortels¨ in moeten gooien….ik zal de Lidl maar gaan bellen

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken