Search
menu
Search

Dubbelganger Lionel Messi ontkent het versieren van vrouwen

Oeps ... foto ontbreekt!

Dubbelganger Lionel Messi ontkent het versieren van vrouwen

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VOETBAL – De 26-jarige Iraniër Reza Parastesh zal wellicht geen goede voetballer zijn en het is natuurlijk ook moeilijk de beste voetballer ter wereld (volgens velen en anderen weer niet) te evenaren maar een ding heeft hij wel, de looks. Reza lijkt namelijk sprekend op de Argentijnse FC Barcelona voetballer Lionel Messi en daar verdient hij dan ook zijn brood mee. Er zijn nu echter geruchten op internet dat de Iraniër met zijn Messi-looks minstens 23 vrouwen heeft versierd.

Volgens Reza Paristech klopt er helemaal niets van de geruchten en gaat het over ‘fake news’ om hem op de een of andere manier zwart te maken. Er wordt namelijk op internet verspreid dat de Iraniër minstens 23 vrouwen heeft versierd door te zeggen dat hij de echte Messi was. De gelijkenis tussen Messi en Reza is dan ook erg groot.

Parastesh zelf wil deze geruchten zo snel mogelijk weg hebben want het is totaal niet waar. Het nieuws van deze versierpartijen verspreidt zich snel in de moslimlanden en dat is een regelrechte ramp volgens de 26-jarige lookalike. Zelfs zijn eigen familie gelooft inmiddels het fake news.

Volgens Reza gaat het slechts om geruchten want er is nog nooit een aanklacht tegen hem ingediend bij de politie en ook kunnen de vrouwen tot nu toe geen bewijzen leveren dat hij daadwerkelijk met hen geslapen zou hebben.

Het is echter niet de eerste keer dat de 26-jarige Messi lookalike in de problemen komt. In mei 2017 veroorzaakte Reza een chaos nadat hij in de stad Hamadan zoveel mensen op de been kreeg voor foto’s dat de politie moest ingrijpen. Eigenlijk deed Reza toen niets anders dan in zijn auto rijden waarna fans van Messi hem aanzagen voor de echte voetballer (of niet) en er meteen chaos ontstond op de weg.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?