skip to Main Content
Dubbelganger Lionel Messi ontkent het versieren van vrouwen
Sport

Dubbelganger Lionel Messi ontkent het versieren van vrouwen

VOETBAL – De 26-jarige Iraniër Reza Parastesh zal wellicht geen goede voetballer zijn en het is natuurlijk ook moeilijk de beste voetballer ter wereld (volgens velen en anderen weer niet) te evenaren maar een ding heeft hij wel, de looks. Reza lijkt namelijk sprekend op de Argentijnse FC Barcelona voetballer Lionel Messi en daar verdient hij dan ook zijn brood mee. Er zijn nu echter geruchten op internet dat de Iraniër met zijn Messi-looks minstens 23 vrouwen heeft versierd.

Volgens Reza Paristech klopt er helemaal niets van de geruchten en gaat het over ‘fake news’ om hem op de een of andere manier zwart te maken. Er wordt namelijk op internet verspreid dat de Iraniër minstens 23 vrouwen heeft versierd door te zeggen dat hij de echte Messi was. De gelijkenis tussen Messi en Reza is dan ook erg groot.

Parastesh zelf wil deze geruchten zo snel mogelijk weg hebben want het is totaal niet waar. Het nieuws van deze versierpartijen verspreidt zich snel in de moslimlanden en dat is een regelrechte ramp volgens de 26-jarige lookalike. Zelfs zijn eigen familie gelooft inmiddels het fake news.

Volgens Reza gaat het slechts om geruchten want er is nog nooit een aanklacht tegen hem ingediend bij de politie en ook kunnen de vrouwen tot nu toe geen bewijzen leveren dat hij daadwerkelijk met hen geslapen zou hebben.

Het is echter niet de eerste keer dat de 26-jarige Messi lookalike in de problemen komt. In mei 2017 veroorzaakte Reza een chaos nadat hij in de stad Hamadan zoveel mensen op de been kreeg voor foto’s dat de politie moest ingrijpen. Eigenlijk deed Reza toen niets anders dan in zijn auto rijden waarna fans van Messi hem aanzagen voor de echte voetballer (of niet) en er meteen chaos ontstond op de weg.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Baard eraf blond haar en hij is van “zijn probleem” bevrijd!! Of je nu Messi of Trump bent je hebt je te gedragen….al is dat bij die laatste net zo een onmogelijkheid als nu sneeuw aan de Costa del Sol… alhoewel die kans wel groter is!!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by