skip to Main Content
Leer de koppels van ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ kennen
RTL4 / Facebook

Leer de koppels van ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ kennen

GRANADA – Zoals de Spanjefans inmiddels al weten zal op maandag 1 juli om 21.30 uur het RTL4-realityprogramma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ in première gaan waarna men elke dag voor de buis kan genieten van de avonturen van de 5 (van de 10) koppels en de ervaringen van de dorpsbewoners volgen. 

‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ is de opvolger van ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’ dat zich afspeelde op het eiland Sardinië. Voor deel twee is RTL4 met deze realityserie naar zuid Spanje gereisd om neer te strijken in het dorp Polopos, gelegen aan de Costa Tropical in de provincie Granada.

Hieronder kun je de korte videopresentaties zien van de 10 koppels die op maandag meedoen in de eerste uitzending waarna er na de keuze van de dorpsraad en de burgemeester nog vijf koppels over zullen blijven. Wie dat zijn weten we uiteindelijk op dinsdag 2 juli waarna de ‘strijd’ kan beginnen.

Maak kennis met moeder Anja en dochter Demi Lee! Zullen zij één van de casas bemachtigen in het Spaanse Dorp Polopos?

Dit is de familie Rutten die een camperplaats en markt wil beginnen.

Zal er een nieuwe munteenheid in Polopos komen? Als het aan Petra en Reinier ligt wel!

Koen en Susette hebben ook hun plannen aan de dorpsraad gepresenteerd. Worden zij nieuwe bewoners van Polopos?

Maak kennis met Mark en Donna, de jongste deelnemers van Het Spaanse Dorp!

Sanne en René storten zich op zomerse biertjes in Polopos!

Succes in Polopos Juani en John! Maandag 1 juli zien we in de eerste aflevering of jullie deze Spaanse plannen mogen realiseren.

Christiaan en Kirsten willen samen met zoontje Lucas een nieuw bestaan opbouwen in Polopos! Ze vertellen alles over hun plannen.

De vrolijke tweeling Kim en Fleur zijn er klaar voor om hun plannen aan de dorpsraad van Polopos te presenteren.

Het creatieve koppel Thysa en Wijnand hebben lange tijd rondgereisd met hun camper James, maar willen nu dolgraag in Polopos wonen! Gaat ze dit lukken?

Video’s en omschrijvingen koppels zijn afkomstig van de Facebookpagina RTL4

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 22 reacties
 1. ik vind het een heel leuk progamma maar die Christiaan wat een vreselijke vent is dat zeg n
  met ze quality time en he schat vreselijke vent kan hem niet meer zien en ach ze doen gewoon de posjes na uit progamma helemaal het einde nee deze familie is zo zo nep

 2. Weer een paar afleveringen gezien en het blijft mij opvallen dat Cristiaan zijn snor drukt waar hij maar kan, weet niet van welk gedeelte van Nederland zij komen maar heb ze hun werkmannen nog niet een glaasje fris aan zien bieden, helemaal niks nada terwijl elk ander koppel al een band opbouwd met hun werkmannen waar ze mee SAMEN werken, ook de opmerking van papa na niet gewonnen te hebben met het kruis dat hij al spijt had er zoveel tijd in gestopt te hebben, welke tijd, een paar schroeven indraaien om het hout bij elkaar te houden??? Ook voor het organiseren van het feest was hij niet betrokken, alleen mondeling. Wat dat luxe verblijf moet worden weet ik ook niet, alleen voor hen zelf lijkt mij, in de spa met wijn. Meer kan ik er niet uithalen. Een bed in elkaar zetten lijkt hem ook een probleem, een paar gaatjes niet geboord en hoe hij dan afgeeft op de maker van het bed, zielig. Wie hem als coatch in wil huren zou zich na moeten laten kijken. Dat jonge stel echter zit ook krap maar proberen alles zelf en het lijkt nog ergens op ook, leuk. De Limburgse man is ook al goede maatjes met zijn werknemer, biedt hem ook drinken en eten aan net als de fam. Rutten. Het creatieve stel werken ook hard aan huis en toekomstig bedrijf. Verder afwachten weer maar.

 3. Heb Ollolai gevolgd en kijk nu naar Polopos, heel vermakelijk maar ik erger me mateloos aan sommige mensen die mij in het begin sympathiek leken, het echtpaar met kind is vanaf het begin al tweedracht aan het zaaien, beginnende met die voetbal wedstrijd, om te integreren zou dat beter gaan met de hele groep, ook om daarmee een positieve band op te bouwen, nu valt het mij steeds meer op dat ze wat hun bedrijf opbouwen bestaat uit wijn drinken, nog meer wijn proeven en wat op zijn computer zitten, in hun huis laten ze alles door anderen doen en komen nu en dan kijken hoe ver die mannen zijn, voor werkgelegenheid ,prima maar zelf ook eens wat doen zou niet verkeerd zijn, als je de financien er voor hebt, oke maar zelf helemaal niets doen, ja sorry hoor, vraag me dan ook af hoe lang het gaat duren voor ze iemand voor de huishouding gaan zoeken, kind naar de opvang, anderen het werk laten doen en pa en ma in de spa aan de drank. Zelden zulke luie en egoistisch stel meegemaakt als die 2. Anderen die wel hard werken en met zijn vieren heel goed integreren met vooral de inwoners en niet achterbaks met de burgemeester kletsen worden door de rest afgewezen maar zijn tegen de rest en niet alleen voor de camera tenminste eerlijk zoals ze er echt over denken. Het zou voor het stel met kind wat beter over komen als ze voor de camera eens wat minder naar elkaar keken en wat meer naar de camera, elkaar aankijken kunnen ze buiten de camera genoeg zou ik denken en dit is erg irritant, tot zover mijn mening, misschien zijn er meerdere mensen die dit opgevallen is?

 4. Ik had hier en daar al wat fragmenten gezien van het Italiaanse dorp Ollolai, maar wou nu wel alles gaan zien van Het Spaanse dorp, ik ben benieuwd wie er gaat winnen en er uit eindelijk er ook echt zal blijven wonen. Alleen de twee mensen uit Limburg vind ik soms wel lastig om te verstaan, soms wat lastig te volgen zelfs met ondertiteling.

 5. Een Van de stellen denkt al 11 jaar na om te emigreren naar Spanje. Waarom spreken ze dan nog geen Spaans? Dat is toch het eerste wat je doet als je denkt te gaan emigreren? Zo snel als mogelijk de taal keren? Hoe anders wil je gelofwaardig overkomen?

 6. Heerlijk we gaan ons weer voor schut zetten met het SBS volkje. Een B&B wat een uniek idee.
  Spanje kent geen zomers biertje ben blij dat deze nu eindelijk gebrouwen gaat worden joh.
  Spanje is een bierland waar heb je het over geen zomers biertje…..
  Wat een dom programma .

  1. Waarom zijn er in Spanje voor zover ik het weet geen campings waar je het hele jaar kunt verblijven in een eigen stacaravan net zoals in Nederland?
   Of weet er iemand of dit wel ergens in Spanje bestaat?
   Ik zie mijzelf al lekker een maand of 7 op een camping in een mooie stacaravan op een mooi stukje huurgrond!!!

   1. Hoi joyce, Hier in de omgeving kan je op alle campings een jaarplaats krijgen. Of het elders ook zo is, weet ik niet. Ik zit in de provincie Castellón aan de mooie costa Azahar.

    1. Hoi Els,
     Zijn dat dan ook staanplaatsen voor stacaravans?
     Het lijkt mij heerlijk om het hele jaar in een sta caravan in Spanje te kunnen verblijven.
     Ik denk ook dat het veel goedkoper is dan een appartement te huren.
     Bedankt voor de lieve reactie.
     Joyce.

     1. Kijk maar op het internet naar campings bij de Costa de Alzahar (Vinaros, Peñiscola, Alcossebre Benicassim, enz.) Hier kan je ook een appartement huren vanaf € 70,- p. m., maar dan moet je wel voor 5 jaar huren!!!

   2. @Joyce Ik weet niet wáár u dan ‘gezocht’ heeft maar ik kan hier aan de Costa Blanca zo al 3, 4 campings opnoemen waar dat gewoon kan hoor.
    365 dagen per jaar.

   3. Hoi Joyce er zijn er genoeg te vinden 😃 o.a kun je ze vinden op caravaninthesun.com waar ook stacaravans te koop staan in verschillende regio’s. Google is op camping spanje hele jaar open kom je er ook vele tegen. Succes

    1. Hoi Sabrina,
     Ik ga gelijk kijken, ik heb jaren geleden ook al gezocht, maar was toen nog niet heel bekend met de PC .
     Het lijkt mij ook sterk dat er geen jaarplaatsen in Spanje zijn.
     Bedankt voor de tip.
     Joyce.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken