skip to Main Content
Leer de koppels van ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ kennen
RTL4 / Facebook

Leer de koppels van ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ kennen

GRANADA – Zoals de Spanjefans inmiddels al weten zal op maandag 1 juli om 21.30 uur het RTL4-realityprogramma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ in première gaan waarna men elke dag voor de buis kan genieten van de avonturen van de 5 (van de 10) koppels en de ervaringen van de dorpsbewoners volgen. 

‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ is de opvolger van ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’ dat zich afspeelde op het eiland Sardinië. Voor deel twee is RTL4 met deze realityserie naar zuid Spanje gereisd om neer te strijken in het dorp Polopos, gelegen aan de Costa Tropical in de provincie Granada.

Hieronder kun je de korte videopresentaties zien van de 10 koppels die op maandag meedoen in de eerste uitzending waarna er na de keuze van de dorpsraad en de burgemeester nog vijf koppels over zullen blijven. Wie dat zijn weten we uiteindelijk op dinsdag 2 juli waarna de ‘strijd’ kan beginnen.

Maak kennis met moeder Anja en dochter Demi Lee! Zullen zij één van de casas bemachtigen in het Spaanse Dorp Polopos?

Dit is de familie Rutten die een camperplaats en markt wil beginnen.

Zal er een nieuwe munteenheid in Polopos komen? Als het aan Petra en Reinier ligt wel!

Koen en Susette hebben ook hun plannen aan de dorpsraad gepresenteerd. Worden zij nieuwe bewoners van Polopos?

Maak kennis met Mark en Donna, de jongste deelnemers van Het Spaanse Dorp!

Sanne en René storten zich op zomerse biertjes in Polopos!

Succes in Polopos Juani en John! Maandag 1 juli zien we in de eerste aflevering of jullie deze Spaanse plannen mogen realiseren.

Christiaan en Kirsten willen samen met zoontje Lucas een nieuw bestaan opbouwen in Polopos! Ze vertellen alles over hun plannen.

De vrolijke tweeling Kim en Fleur zijn er klaar voor om hun plannen aan de dorpsraad van Polopos te presenteren.

Het creatieve koppel Thysa en Wijnand hebben lange tijd rondgereisd met hun camper James, maar willen nu dolgraag in Polopos wonen! Gaat ze dit lukken?

Video’s en omschrijvingen koppels zijn afkomstig van de Facebookpagina RTL4

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 19 reacties
 1. Ik had hier en daar al wat fragmenten gezien van het Italiaanse dorp Ollolai, maar wou nu wel alles gaan zien van Het Spaanse dorp, ik ben benieuwd wie er gaat winnen en er uit eindelijk er ook echt zal blijven wonen. Alleen de twee mensen uit Limburg vind ik soms wel lastig om te verstaan, soms wat lastig te volgen zelfs met ondertiteling.

 2. Een Van de stellen denkt al 11 jaar na om te emigreren naar Spanje. Waarom spreken ze dan nog geen Spaans? Dat is toch het eerste wat je doet als je denkt te gaan emigreren? Zo snel als mogelijk de taal keren? Hoe anders wil je gelofwaardig overkomen?

 3. Heerlijk we gaan ons weer voor schut zetten met het SBS volkje. Een B&B wat een uniek idee.
  Spanje kent geen zomers biertje ben blij dat deze nu eindelijk gebrouwen gaat worden joh.
  Spanje is een bierland waar heb je het over geen zomers biertje…..
  Wat een dom programma .

  1. Waarom zijn er in Spanje voor zover ik het weet geen campings waar je het hele jaar kunt verblijven in een eigen stacaravan net zoals in Nederland?
   Of weet er iemand of dit wel ergens in Spanje bestaat?
   Ik zie mijzelf al lekker een maand of 7 op een camping in een mooie stacaravan op een mooi stukje huurgrond!!!

   1. Hoi joyce, Hier in de omgeving kan je op alle campings een jaarplaats krijgen. Of het elders ook zo is, weet ik niet. Ik zit in de provincie Castellón aan de mooie costa Azahar.

    1. Hoi Els,
     Zijn dat dan ook staanplaatsen voor stacaravans?
     Het lijkt mij heerlijk om het hele jaar in een sta caravan in Spanje te kunnen verblijven.
     Ik denk ook dat het veel goedkoper is dan een appartement te huren.
     Bedankt voor de lieve reactie.
     Joyce.

     1. Kijk maar op het internet naar campings bij de Costa de Alzahar (Vinaros, Peñiscola, Alcossebre Benicassim, enz.) Hier kan je ook een appartement huren vanaf € 70,- p. m., maar dan moet je wel voor 5 jaar huren!!!

   2. @Joyce Ik weet niet wáár u dan ‘gezocht’ heeft maar ik kan hier aan de Costa Blanca zo al 3, 4 campings opnoemen waar dat gewoon kan hoor.
    365 dagen per jaar.

   3. Hoi Joyce er zijn er genoeg te vinden 😃 o.a kun je ze vinden op caravaninthesun.com waar ook stacaravans te koop staan in verschillende regio’s. Google is op camping spanje hele jaar open kom je er ook vele tegen. Succes

    1. Hoi Sabrina,
     Ik ga gelijk kijken, ik heb jaren geleden ook al gezocht, maar was toen nog niet heel bekend met de PC .
     Het lijkt mij ook sterk dat er geen jaarplaatsen in Spanje zijn.
     Bedankt voor de tip.
     Joyce.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken