Reality show om het leeglopende Spaanse binnenland onder de aandacht te brengen

Reality show om het leeglopende Spaanse binnenland onder de aandacht te brengen
Beeld: Ruralmind

Reality show om het leeglopende Spaanse binnenland onder de aandacht te brengen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Tussen 13 en 31 oktober is het mogelijk om op de kanalen YouTube en Twitch de Spaanse reality Show ‘Ruralmind’ te bekijken. Het gaat om een reality die opgenomen is in diverse dorpen op het Spaanse platteland in Aragón, Castilië en León en Castilla-La Mancha. In totaal gaat het om een reality show verdeeld over 20 afleveringen met als presentatrice Ana Ropa.

Het idee achter de reality show Ruralmind is om een moderne visie van het Spaanse platteland te laten zien en om het leeglopende binnenland van Spanje onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt in drie regio’s in Spanje, te weten Santa Eulalia de Gállego (Zaragoza, Aragón), Villarrín de Campos (Zamora, Castilië en León) en Villanueva de los Infantes (Ciudad Real, Castilla-La Mancha). 

Aan de reality show doen 40 deelnemers mee die hun ideeën en business plannen moeten laten zien. Uiteindelijk zal er een winnaar zijn die als geldprijs 3.000 euro ontvangt. Maar ook een van de drie deelnemende gemeenten ontvangt een prijs van 2.000 euro dat gegeven kan worden aan een van de 40 deelnemers om het idee te ontwikkelen.

De bedenker van de reality show is de Asociación Nacional de Coliving y Coworking die al begonnen is met het zoeken naar de begeleiders die de deelnemers aan de show zullen bijstaan. Gedurende de eerste dagen moeten alle deelnemers hun plannen laten zien en zichzelf presenteren waarna op de vijfde uitzenddag de eliminatierondes beginnen.

Als de uitzendingen beginnen zullen we dat uiteraard op SpanjeVandaag.com melden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.