Search
menu
Search

Reality show om het leeglopende Spaanse binnenland onder de aandacht te brengen

Reality show om het leeglopende Spaanse binnenland onder de aandacht te brengen
Beeld: Ruralmind

Reality show om het leeglopende Spaanse binnenland onder de aandacht te brengen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Tussen 13 en 31 oktober is het mogelijk om op de kanalen YouTube en Twitch de Spaanse reality Show ‘Ruralmind’ te bekijken. Het gaat om een reality die opgenomen is in diverse dorpen op het Spaanse platteland in Aragón, Castilië en León en Castilla-La Mancha. In totaal gaat het om een reality show verdeeld over 20 afleveringen met als presentatrice Ana Ropa.

Het idee achter de reality show Ruralmind is om een moderne visie van het Spaanse platteland te laten zien en om het leeglopende binnenland van Spanje onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt in drie regio’s in Spanje, te weten Santa Eulalia de Gállego (Zaragoza, Aragón), Villarrín de Campos (Zamora, Castilië en León) en Villanueva de los Infantes (Ciudad Real, Castilla-La Mancha). 

Aan de reality show doen 40 deelnemers mee die hun ideeën en business plannen moeten laten zien. Uiteindelijk zal er een winnaar zijn die als geldprijs 3.000 euro ontvangt. Maar ook een van de drie deelnemende gemeenten ontvangt een prijs van 2.000 euro dat gegeven kan worden aan een van de 40 deelnemers om het idee te ontwikkelen.

De bedenker van de reality show is de Asociación Nacional de Coliving y Coworking die al begonnen is met het zoeken naar de begeleiders die de deelnemers aan de show zullen bijstaan. Gedurende de eerste dagen moeten alle deelnemers hun plannen laten zien en zichzelf presenteren waarna op de vijfde uitzenddag de eliminatierondes beginnen.

Als de uitzendingen beginnen zullen we dat uiteraard op SpanjeVandaag.com melden.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?