Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca

Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca
Beeld: Voorbeeldfoto / Ale-Hop

PALMA – Een man heeft in een winkel van de Spaanse keten Ale-Hop de bekende koe die vaak bij de ingang staat willen stelen. De man wist de ketting waarmee de koe was vastgemaakt los te maken en er langzaam met de koe ter waarde van 3.000 euro vandoor te gaan. Het personeel van de winkel kon de diefstal echter voorkomen waarna de man er al rennend vandoor ging.

De diefstal poging vond al op 12 augustus plaats maar het nieuws werd nu pas door deze lokale krant geplaatst. Op een beveiligingsvideo is te zien hoe een man de koe probeert mee te nemen. Logischerwijze zou de diefstal al mislukken want het over straat lopen met een levensgrote nagemaakte koe zou niet echt onopvallend gebleven zijn.

Volgens de krant heeft de bekende koe die bij alle Ale-Hop winkels te vinden is in Spanje een waarde van 3.000 euro. De Ale-Hop is een Spaanse winkelketen die zeer geliefd is vanwege het grote en originele assortiment aan goedkope hebbedingetjes, originele cadeaus en souvenirs, mede omdat ze in praktisch alle populaire kustplaatsen te vinden zijn in Spanje.

LEESTIP: De Ale-Hop winkels in Spanje

Afgelopen maandag werd door de politie een man voor winkeldiefstal aangehouden. Nadat ze de videobeelden van de poging tot diefstal van de Ale-Hop koe na keken bleek dat het om een en dezelfde man ging. Daarmee is het mysterie van de poging tot koe-diefstal opgelost en werd de man gearresteerd.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Dit vind ik wel humor
Die man wist maar al te goed als hij met een Ale-Hop koe aan de wandel gaat dat ze hem zo oppakken ?

De dief heeft smaak, die koe is het enige échte waardevolle artikel wat in die winkel staat !
De rest van het assortiment is allemaal goedkope Azië-humbug….

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.