skip to Main Content
Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca
Voorbeeldfoto / Ale-Hop

Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca

PALMA – Een man heeft in een winkel van de Spaanse keten Ale-Hop de bekende koe die vaak bij de ingang staat willen stelen. De man wist de ketting waarmee de koe was vastgemaakt los te maken en er langzaam met de koe ter waarde van 3.000 euro vandoor te gaan. Het personeel van de winkel kon de diefstal echter voorkomen waarna de man er al rennend vandoor ging.

De diefstal poging vond al op 12 augustus plaats maar het nieuws werd nu pas door deze lokale krant geplaatst. Op een beveiligingsvideo is te zien hoe een man de koe probeert mee te nemen. Logischerwijze zou de diefstal al mislukken want het over straat lopen met een levensgrote nagemaakte koe zou niet echt onopvallend gebleven zijn.

Volgens de krant heeft de bekende koe die bij alle Ale-Hop winkels te vinden is in Spanje een waarde van 3.000 euro. De Ale-Hop is een Spaanse winkelketen die zeer geliefd is vanwege het grote en originele assortiment aan goedkope hebbedingetjes, originele cadeaus en souvenirs, mede omdat ze in praktisch alle populaire kustplaatsen te vinden zijn in Spanje.

LEESTIP: De Ale-Hop winkels in Spanje

Afgelopen maandag werd door de politie een man voor winkeldiefstal aangehouden. Nadat ze de videobeelden van de poging tot diefstal van de Ale-Hop koe na keken bleek dat het om een en dezelfde man ging. Daarmee is het mysterie van de poging tot koe-diefstal opgelost en werd de man gearresteerd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Dit vind ik wel humor
    Die man wist maar al te goed als hij met een Ale-Hop koe aan de wandel gaat dat ze hem zo oppakken 😂

  2. De dief heeft smaak, die koe is het enige échte waardevolle artikel wat in die winkel staat !
    De rest van het assortiment is allemaal goedkope Azië-humbug….

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken