Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca

Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca
Beeld: Voorbeeldfoto / Ale-Hop

Arrestatie vanwege bijna diefstal ‘Ale-Hop’ koe op Mallorca

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Een man heeft in een winkel van de Spaanse keten Ale-Hop de bekende koe die vaak bij de ingang staat willen stelen. De man wist de ketting waarmee de koe was vastgemaakt los te maken en er langzaam met de koe ter waarde van 3.000 euro vandoor te gaan. Het personeel van de winkel kon de diefstal echter voorkomen waarna de man er al rennend vandoor ging.

De diefstal poging vond al op 12 augustus plaats maar het nieuws werd nu pas door deze lokale krant geplaatst. Op een beveiligingsvideo is te zien hoe een man de koe probeert mee te nemen. Logischerwijze zou de diefstal al mislukken want het over straat lopen met een levensgrote nagemaakte koe zou niet echt onopvallend gebleven zijn.

Volgens de krant heeft de bekende koe die bij alle Ale-Hop winkels te vinden is in Spanje een waarde van 3.000 euro. De Ale-Hop is een Spaanse winkelketen die zeer geliefd is vanwege het grote en originele assortiment aan goedkope hebbedingetjes, originele cadeaus en souvenirs, mede omdat ze in praktisch alle populaire kustplaatsen te vinden zijn in Spanje.

Afgelopen maandag werd door de politie een man voor winkeldiefstal aangehouden. Nadat ze de videobeelden van de poging tot diefstal van de Ale-Hop koe na keken bleek dat het om een en dezelfde man ging. Daarmee is het mysterie van de poging tot koe-diefstal opgelost en werd de man gearresteerd.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.