skip to Main Content
Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting
ABC

Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting

MÁLAGA – Het is alweer acht maanden geleden dat de kleine Julen in een 25 cm brede waterput is gevallen en dat niet heeft overleefd in het dorp Totalan, provincie Málaga. Het was in januari dat de halve wereld haar adem inhield tijdens een moeilijke reddingspoging die uiteindelijk 13 dagen later eindigde in een drama voor Julen en zijn ouders. 

Je zou kunnen zeggen dat de ouders van Julen geen geluk hebben met hun kinderen aangezien ze reeds twee zoons zijn kwijtgeraakt. Hun tweede kind, de tweejarige Julen, overleed in januari dit jaar in de waterput in Totalan. Daarvoor hadden José en Victoria ook al hun eerste kind, de driejarige Oliver, verloren als gevolg van een hartziekte.

Nu is de moeder van Julen en Oliver, Victoria García, opnieuw anderhalve maand zwanger. Op dit moment weten de ouders nog niet of het een zoon of dochter gaat worden maar het zal hun derde kind worden. Op haar arm heeft moeder Vicky de gezichten van haar twee overleden zoons laten tatoeëren om ze eeuwig bij zich te dragen in de hoop dat ze haar derde kind alles kan vertellen over haar twee overleden broertjes. 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Wat een godsgruwelijk gezeik is dat tegenwoordige op jullie site.
    Ik ga me geloof ik maar afmelden. Snap ook niet dat jullie dat gezeur toelaten op jullie site.

    1. En jouw reactie dan? Als men een krant koopt dan staan daar heel veel dingen welke een lezer ook ‘gezeik’ vind. Wat doet zulk een lezer dan? Die leest gewoon een ander artikel! Simpel, toch?

  2. Hola. Heel goede uitdrukking toch…het echtpaar is in verwachting ! Eindelijk worden hier twee personen voor 100% in vermeld. Hopelijk verloopt nu alles normaal voor het echtpaar Julen ook na de eerste levensjaren…te volgen.

  3. Dat is de moderne tijd ze zijn nu samen zwanger. Ik hoop dat ze nu meer geluk krijgen en houden met hun derde kind.IK wens ze al het geluk van de wereld.

  4. Het kan zijn dat ik mijn Nederlands niet goed heb bijgehouden of de medische ontwikkeling niet heb gevolgd, maar volgens mij kan een man niet in verwachting zijn. Ouders zijn dus in afwachting van een geboorte als de vrouw in verwachting is.

    1. Een vrouw kan zwanger zijn, maar beide ouders zijn dan in verwachting van een kind. Dus ze verwachten een kind. Heel goed Nederlands toch Leendert? !

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken