Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting

Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting
Beeld: ABC

MÁLAGA – Het is alweer acht maanden geleden dat de kleine Julen in een 25 cm brede waterput is gevallen en dat niet heeft overleefd in het dorp Totalan, provincie Málaga. Het was in januari dat de halve wereld haar adem inhield tijdens een moeilijke reddingspoging die uiteindelijk 13 dagen later eindigde in een drama voor Julen en zijn ouders. 

Je zou kunnen zeggen dat de ouders van Julen geen geluk hebben met hun kinderen aangezien ze reeds twee zoons zijn kwijtgeraakt. Hun tweede kind, de tweejarige Julen, overleed in januari dit jaar in de waterput in Totalan. Daarvoor hadden José en Victoria ook al hun eerste kind, de driejarige Oliver, verloren als gevolg van een hartziekte.

Nu is de moeder van Julen en Oliver, Victoria García, opnieuw anderhalve maand zwanger. Op dit moment weten de ouders nog niet of het een zoon of dochter gaat worden maar het zal hun derde kind worden. Op haar arm heeft moeder Vicky de gezichten van haar twee overleden zoons laten tatoeëren om ze eeuwig bij zich te dragen in de hoop dat ze haar derde kind alles kan vertellen over haar twee overleden broertjes. 

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
Abonneren op
mienivanbaardewijk@hotmail.com

Wat een godsgruwelijk gezeik is dat tegenwoordige op jullie site.
Ik ga me geloof ik maar afmelden. Snap ook niet dat jullie dat gezeur toelaten op jullie site.

Martin

En jouw reactie dan? Als men een krant koopt dan staan daar heel veel dingen welke een lezer ook ‘gezeik’ vind. Wat doet zulk een lezer dan? Die leest gewoon een ander artikel! Simpel, toch?

Mimie

Hola. Heel goede uitdrukking toch…het echtpaar is in verwachting ! Eindelijk worden hier twee personen voor 100% in vermeld. Hopelijk verloopt nu alles normaal voor het echtpaar Julen ook na de eerste levensjaren…te volgen.

Carla

Dat is de moderne tijd ze zijn nu samen zwanger. Ik hoop dat ze nu meer geluk krijgen en houden met hun derde kind.IK wens ze al het geluk van de wereld.

Leendert Suurbier

Het kan zijn dat ik mijn Nederlands niet goed heb bijgehouden of de medische ontwikkeling niet heb gevolgd, maar volgens mij kan een man niet in verwachting zijn. Ouders zijn dus in afwachting van een geboorte als de vrouw in verwachting is.

h.e.ster@hotmail.com

Een vrouw kan zwanger zijn, maar beide ouders zijn dan in verwachting van een kind. Dus ze verwachten een kind. Heel goed Nederlands toch Leendert? !

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.