Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting

Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting
Beeld: ABC

Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Het is alweer acht maanden geleden dat de kleine Julen in een 25 cm brede waterput is gevallen en dat niet heeft overleefd in het dorp Totalan, provincie Málaga. Het was in januari dat de halve wereld haar adem inhield tijdens een moeilijke reddingspoging die uiteindelijk 13 dagen later eindigde in een drama voor Julen en zijn ouders. 

Je zou kunnen zeggen dat de ouders van Julen geen geluk hebben met hun kinderen aangezien ze reeds twee zoons zijn kwijtgeraakt. Hun tweede kind, de tweejarige Julen, overleed in januari dit jaar in de waterput in Totalan. Daarvoor hadden José en Victoria ook al hun eerste kind, de driejarige Oliver, verloren als gevolg van een hartziekte.

Nu is de moeder van Julen en Oliver, Victoria García, opnieuw anderhalve maand zwanger. Op dit moment weten de ouders nog niet of het een zoon of dochter gaat worden maar het zal hun derde kind worden. Op haar arm heeft moeder Vicky de gezichten van haar twee overleden zoons laten tatoeëren om ze eeuwig bij zich te dragen in de hoop dat ze haar derde kind alles kan vertellen over haar twee overleden broertjes. 

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.