Search
menu
Search

Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting

Oeps ... foto ontbreekt!

Ouders van in Málaga in put gevallen Julen zijn in verwachting

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Het is alweer acht maanden geleden dat de kleine Julen in een 25 cm brede waterput is gevallen en dat niet heeft overleefd in het dorp Totalan, provincie Málaga. Het was in januari dat de halve wereld haar adem inhield tijdens een moeilijke reddingspoging die uiteindelijk 13 dagen later eindigde in een drama voor Julen en zijn ouders. 

Je zou kunnen zeggen dat de ouders van Julen geen geluk hebben met hun kinderen aangezien ze reeds twee zoons zijn kwijtgeraakt. Hun tweede kind, de tweejarige Julen, overleed in januari dit jaar in de waterput in Totalan. Daarvoor hadden José en Victoria ook al hun eerste kind, de driejarige Oliver, verloren als gevolg van een hartziekte.

Nu is de moeder van Julen en Oliver, Victoria García, opnieuw anderhalve maand zwanger. Op dit moment weten de ouders nog niet of het een zoon of dochter gaat worden maar het zal hun derde kind worden. Op haar arm heeft moeder Vicky de gezichten van haar twee overleden zoons laten tatoeëren om ze eeuwig bij zich te dragen in de hoop dat ze haar derde kind alles kan vertellen over haar twee overleden broertjes. 

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?