Search
menu
Search

Nederlandse winkelketen Action in Spanje begonnen met ‘Mi Action’ en een ‘kras en win’ actie

Nederlandse winkelketen Action in Spanje begonnen met ‘Mi Action’ en een ‘kras en win’ actie
Beeld: Action NL

Nederlandse winkelketen Action in Spanje begonnen met ‘Mi Action’ en een ‘kras en win’ actie

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Action begon 2022 goed in Spanje, niet alleen omdat dit de eerste keer is dat de Nederlandse keten winkels opende in Spanje maar ook omdat de keten in ongeveer twee maanden tijd vier winkels heeft geopend. Deze zijn voorlopig allemaal gelegen in Catalonië, te weten in Girona (geopend op 17 februari), Sabadell (3 maart) en L’Hospitalet de Llobregat (17 maart) en Figueres (14 april). Twee winkels in de provincie Barcelona en twee winkels in de provincie Girona. Nu heeft Action de website in Spanje aangepast, een nieuwe smartphone app gelanceerd en is het bedrijf begonnen met een ‘rasca y gana’ (kras en win) actie.

De Nederlanders, Belgen en natuurlijk Spanjaarden die in de buurt wonen van een van de vier Action-vestigingen in Catalonië zijn natuurlijk al bekend met het Action assortiment. Maar vanaf nu kun je een account aanmaken op de website van Action waarna je lijsten met favoriete artikelen kunt samenstellen in ‘Mi Action’. Natuurlijk geldt dit voor iedereen in Spanje maar helaas wordt nog niet online verkocht dus als je niet in de buurt van een Action-winkel woont is shoppen wellicht lastig.

Naast de website heeft Action España in augustus ook een eigen smartphone app gelanceerd die zeer goed functioneert. Deze app is nodig als je mee wilt doen met de ‘rasca y gana’ (kras en win) actie. Deelnemen kan namelijk uitsluitend via de Action app op de mobiele telefoon. Maak een ‘Mi Action’ account aan of login met je gegevens als je al een account hebt en scan je klantenkaart bij de kassa. Deze is bovenaan op het hoofdscherm van de app te zien en heeft in Spanje de naam ‘tarjeta de cliente personal’ met daarnaast een QR-code die gescand wordt bij de kassa.

Na het scannen bij de kassa ontvang je automatisch een kraskaart in je persoonlijke ‘Mi Action’ account onder het kopje ‘Mis tarjetas para rascar’. Let op; het kan tot maximaal een uur duren voordat de kraskaart in het account verschijnt. Deze actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. en is geldig van 26 september tot 17 december 2022. Met de ‘rasca y gana’ (kras en win) actie maak je kans op prijzen van 2 tot en met 50 euro. In totaal worden gedurende de campagne/actie 1.291 prijzen weggegeven dus er is veel kans om iets te winnen. Meer informatie over de ‘rasca y gana’ (kras en win) actie is HIER in het Spaans te lezen.

action1
We hebben aan Action naar de toekomstplannen voor Spanje gevraagd
ACTION heeft op dit moment vier winkels in Spanje, allemaal in Catalonië, maar wat zijn de toekomstplannen voor Spanje? We hebben een interview gehad met de verantwoordelijke voor Action Spanje.
icoon2022www.spanjevandaag.com
actionwinkel
Wat is er gebeurd met de openingen van nieuwe Action winkels in Spanje?
2022 begon goed met de uitbreiding van de Action winkels in Spanje met vier vestigingen in Catalonië maar sinds de laatste opening in Figueres is het stil rond de Action winkels.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?