skip to Main Content
Jongen van 21 jaar vermoordt meisje van 15 in Valencia **UPDATE**

Jongen van 21 jaar vermoordt meisje van 15 in Valencia **UPDATE**

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Een 21-jarige jongen in de stad Chella in de provincie Valencia heeft nadat hij werd aangehouden toegegeven dat hij een 15-jarig meisje heeft vermoord. Donderdag werd Vanessa als vermist opgegeven door haar moeder en de dag erna op vrijdag vond men in de omgeving van Chella een naakt lichaam van een jong meisje wat later Vanessa bleek te zijn.

Woensdagavond gaf Vanessa aan dat ze met enkele vrienden naar de bioscoop zou gaan en daarna de nacht zou doorbrengen bij vriendinnen. De dag erop meldde zij zich echter niet op school en deed de moeder aangifte van de verdwijning van haar 15-jarige dochter aangezien niemand bleek te weten waar ze was. Onmiddellijk werd er een onderzoek in gesteld waarbij men op de 21-jarige jongen stuitte die toen slechts ondervraagd werd.

De jonge moordenaar Rubén M. heeft toegegeven dat hij Vanessa heeft vermoord door haar te wurgen in zijn woning nadat hij een discussie met haar was aangegaan. Rubén is een bekende bij de politie en heeft al een straatverbod vanwege een ander meisje in het dorp. Daarnaast is de politie een vriend van Rubén aan het ondervragen over zijn betrokkenheid bij de moord. Schijnbaar had Rubén de auto van zijn vriend geleend om het lichaam te verplaatsen en later in het ravijn te dumpen.

Op vrijdag echter vonden boswachters een naakt levenloos lichaam in de nabijheid van Chella, in de omgeving van de Sima del burro waar de inwoners van Chella wel eens dode dieren dumpen. Het ging hier om een jong meisje, al kon men toen nog niet vertellen dat het om Vanessa ging omdat het lichaam erg vies was en onder veel natuurlijk afval lag.

Later bleek dat wel zo te zijn en werden de vrienden van Vanessa nogmaals ondervraagd, ook de 21-jarige jongen die daarbij toegaf dat hij haar had gedood. De jongen had schijnbaar geen sentimentele relatie met het meisje en het is niet bekend waarom de jongen deze afschuwelijke daad heeft gepleegd – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken