skip to Main Content
Winter is gekomen in Barcelona met de opening van de Game of Thrones tentoonstelling (2017)

Winter is gekomen in Barcelona met de opening van de Game of Thrones tentoonstelling (2017)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Alle fans van de Game of Thrones televisieserie moeten de komende maanden naar Barcelona gaan om daar de tentoonstelling “The Touring Exhibition” te gaan bekijken. Deze tijdelijke expositie is te bekijken in het Museu Maritim in Barcelona waar alles tussen 28 oktober en 7 januari draait om de populaire serie waar honderden originele rekwisieten, kostuums en decoraties uit de serie te bekijken, proberen en voelen zijn.

Bij de Game Of Thrones Touring Exhibition kun je even wegdromen in de wereld van de Starks familie, de Lannisters of je voor even Daenerys Targaryen voelen door honderden items uit de originele serie te bekijken, voelen en te proberen. Van de gouden hand van Jaime Lannister tot de uniformen van de soldaten, de kleding van Cersei en het zitten op de ijzeren troon, het is allemaal mogelijk tijdens de tentoonstelling die als een wereldprimeur is geopend in Barcelona.

De 1.000 vierkante meter grote tentoonstelling is geïnspireerd en gevuld door de adembenemende beelden en artefacten uit de HBO serie waarbij de fans zich kunnen onderdompelen in de Zeven Koninkrijken door een kijk op authentieke rekwisieten, kostuums en decoraties uit de reeks. Het pronkstuk van de tentoonstelling is de iconische Ijzeren Troon waar de bezoekers van kunnen genieten in al zijn glorie.

Ben jij dus fan van The Game of Thrones dan moet je dus een vlucht boeken naar Barcelona om naar het maritiem museum te gaan waar de expositie nog te bekijken is tussen 28 oktober en 7 januari. Lees op deze website meer informatie over de tentoonstelling.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken