Search
menu
Search

Unilever introduceert ‘vlees’ van de Vegetarische Slager in Spaanse winkels

Unilever introduceert 'vlees' van de Vegetarische Slager in Spaanse winkels
Beeld: Kipstuckjes / Vegetarische Slager

Unilever introduceert ‘vlees’ van de Vegetarische Slager in Spaanse winkels

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Unilever España zal in Spanje de vegetarische ‘vlees’ producten van de Vegetarische Slager Jaap Korteweg gaan verkopen in diverse supermarktketens. In 2018 werd de Vegetarische Slager overgenomen door Unilever en nu zal de Nederlandse international het vegetarische vlees ook naar de Spaanse supermarkten brengen.

Unilever zal deze maand nog diverse producten van de Vegetarian Butcher naar de Spaanse consumenten brengen zoals de kipstuckjes (trocitos de ‘pollo’ veganos), kipnuggets (nuggets veganos), gehacktballetjes (albóndigas vegetarianas) en rul gehackt (carne picada vegana).

De Vegetarische Slager producten zullen o.a. te vinden zijn in de schappen bij de El Corte Inglés, Bon Preu, Esclat en La Sirena en online bij o.a. Amazon Prime Now en Glovo. Meer winkels zullen volgen want net zoals in Nederland gaan ook in Spanje steeds meer inwoners aan het vegetarisch vlees.

Het vegetarisch vlees van Unilever en The Vegetarian Butcher was sinds februari al in Spanje beschikbaar voor de retailsector via het kanaal foodservice. Daarnaast is de Vegetarische Slager in Spanje ook gekozen voor het maken van de eerste vegetarische hamburger van Burger King, de Whopper Vegetal en diverse andere vegetarische fast food producten zoals de vegetarische kipnuggets.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?