skip to Main Content
Streamingdienst HBO nu ook in Spanje verkrijgbaar

Streamingdienst HBO nu ook in Spanje verkrijgbaar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het Amerikaanse HBO is vanaf nu ook in Spanje als losstaande video streamingdienst te verkrijgen. HBO biedt in Spanje via haar website tientallen eigen televisieseries aan zoals onder andere exclusief in Spanje het nieuwe “Westworld” en natuurlijk het bekende “Game of Thrones”. HBO gaat in Spanje nu voor 7,99 euro per maand de strijd aan met andere providers zoals Netflix maar ook de diensten van Movistar+ en Orange TV. Met Vodafone TV heeft HBO een deal gesloten dat alle klanten gratis naar de HBO series en films kunnen kijken.

HBO staat bekend als producer van tientallen succesvolle televisieseries en tientallen tot honderden films. Met de eigen HBO streamingdienst wil de Amerikaanse zender en producer nu ook in Spanje de eigen producties gaan aanbieden. Dat komt vooral voor Movistar+ als erg ongelegen omdat zij al veel producties van HBO exclusief aanboden in Spanje. Sommige series zullen nu niet meer bij Movistar+ te zien zijn in de toekomst maar alleen bij HBO, iets wat overigens niet geldt voor het populaire “Juego de Tronos” of “Game of Thrones” in het Engels. Movistar+ heeft overigens nu een nieuwe deal afgesloten met Showtime, een andere grote Amerikaanse producer van series en films om exclusief materiaal te hebben.

Het is mogelijk een abonnement af te sluiten op HBO voor 7,99 euro per maand wat goedkoper is dan het goedkoopste plan van Netflix wat 9,99 euro kost. Netflix heeft wel veel meer te bieden op dit moment maar volgens HBO gaat daar verandering in komen als er steeds meer series en films toegevoegd worden aan het arsenaal wat nu al te zien is. Klanten van Vodafone One (tv) hebben geluk want die kunnen HBO gratis ontvangen. Degene die een abonnement willen afsluiten op HBO zullen de eerste maand gratis kijken.

Je hoeft alleen maar op de website van HBO España te kijken voor het aanbod aan series (veel eigen producties), films en familie programma’s om te zien dat ze Spanje serieus genoeg nemen om een groot aanbod aan te bieden. Naast het kijken op de computer kunnen de HBO series en films ook bekeken worden via de smartphone apps (iOS en Android), Apple TV en via Google Chromecast (streamen naar de tv). Op dit moment zit HBO nog niet in de apps voor de intelligente Smart TV’s verwerkt, een voordeel wat Netflix wel heeft – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken