skip to Main Content
Amazon producten afhalen bij de Repsol, Día en Telepizza nu mogelijk in Spanje

Amazon producten afhalen bij de Repsol, Día en Telepizza nu mogelijk in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Enkele maanden geleden schreven we al over Amazon en hun “lockers” of kluisjes die ze wilden gaan installeren bij de Repsol tankstations in Spanje. Op dat moment waren dat nog plannen en werden deze getest maar nu is het waarheid geworden en zijn er “Amazon lockers” te vinden bij 120 punten in 30 steden in Spanje. Deze afhaalpunten zijn te vinden bij de Repsol tanstations, de Día supermarkten en bij de Telepizza restaurants. Het is dus vanaf nu mogelijk Amazon producten niet thuis te laten bezorgen maar in een van deze lockers.

De gele lockers van Amazon zijn vanaf nu op 120 plaatsen in of nabij 30 Spaanse steden te vinden. Zo zijn er lockers bij Madrid, Barcelona, Alicante, Sevilla, Tarragona, Valencia, Granada, Málaga, Murcia en nog eens 21 andere steden. Met deze nieuwe afhaalservice van Amazon kunnen klanten hun producten daar laten bezorgen om ze daarna op te halen wanneer het hen uitkomt.

De werkwijze is eigenlijk heel simpel. De Amazon klant krijgt wanneer ze gebruik willen maken van deze service, bijvoorbeeld voor die mensen die op moeilijk toegankelijke plaatsen wonen of waar de service van de transportbedrijven niet al te best is, een code waarmee ze het kluisje kunnen openen bij een van de dichtstbijzijnde lockers die bij de aanschaf werd opgegeven als afleveringsadres.

Amazon heeft dan al het aangeschafte product in deze kluisjes gedaan waardoor de klant snel en zonder veel problemen hun artikel kunnen ontvangen. De klant heeft na de bevestigingsmail waarin de code staat drie dagen de tijd om het artikel op te halen bij de lockers waarvan er sommige 24 uur per dag te bereiken zijn. Na die drie dagen worden de artikelen teruggestuurd naar Amazon.

Naast de eerdergenoemde Repsol, Día en Telepizza zijn er ook lockers of kluisjes te vinden bij de winkelcentra Merlin, Unibail en de trasteros (opslag) OhMyBox. Amazon sluit daarbij niet uit dat er in de toekomst meer plaatsen in Spanje bij zullen komen waar lockers komen van het online warenhuis.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken