Search
menu
Search

Nederlandse Van Gogh keert met spectaculaire expositie terug naar Madrid

Oeps ... foto ontbreekt!

Nederlandse Van Gogh keert met spectaculaire expositie terug naar Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Nadat de multimedia expositie ‘Van Gogh Alive’ dit jaar in Málaga en Valencia te zien was keert de expositie terug naar Madrid. In de hoofdstad van Spanje zal ‘Van Gogh Alive’ tussen 26 december en 18 februari 2020 in het Círculo de Bellas Artes te bewonderen zijn. Kaarten zijn reeds via deze website te bestellen.

De ‘Van Gogh Alive’ expositie heeft eerder in Spanje de steden Sevilla, Alicante, Madrid, Málaga en Valencia aan gedaan en nu zal het opnieuw de beurt zijn aan Madrid. Het gaat dus om een rondreizende multimedia expositie van de bekendste werken van Van Gogh maar dan op een bijzondere wijze.

‘Van Gogh Alive’ is niet zomaar een expositie en heeft bezoekersrecords in 45 steden op vier continenten weten te verbreken. De expositie keert terug naar Madrid waar het spektakel precies een jaar geleden ook te zien was (van 26 december 2018 tot 26 februari 2019). Dit keer is de expositie tussen 26 december 2019 en 18 februari 2020 te zien in het Círculo de Bellas Artes. 

Tijdens de multimedia expositie kunnen bezoekers genieten van de bekendste kunstwerken van de Nederlandse schilder maar dan op een manier waarbij de moderne technologie met de traditionele kunst hand in hand samen gaat. Men maakt daarbij gebruik van de zogenaamde SENSORY4 techniek waarmee men een interessante en unieke beleving kan presenteren.

Er zullen meer dan 3.000 foto’s van Van Gogh’s bekendste werken te zien zijn op grote schermen waarbij dit continue verandert en er een spectaculaire expositie wordt gevormd.

Het ‘Van Gogh Alive’ is elke dag geopend tussen 26 december en 18 februari tussen 10 en 23 uur behalve op 31 december (10-17 uur) en op 1 januari (16-23 uur) en 5 januari (10-17 uur). 

Entreekaarten kunnen via DEZE WEBSITE gekocht worden en hebben een prijs van 16 euro voor volwassenen. Kinderen (4-15 jaar) betalen 12 euro, 65-plussers, studenten, werklozen en gehandicapten 14 euro.

Een voorproefje (foto’s: www.vangogh.es)

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?