Search
menu
Search

Hotel bij Marbella gekozen tot luxueuste hotel van Spanje

Hotel in Marbella gekozen tot luxueuste hotel van Spanje
Beeld: Finca Cortesin / web

Hotel bij Marbella gekozen tot luxueuste hotel van Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Misschien zullen veel lezers, inclusief de redactie, nooit een kamer kunnen boeken in een van de onderstaande hotels, maar feit is dat er toch veel personen zijn die zich dat wel kunnen veroorloven. Tijdens de ‘Beyond Luxury Awards 2022’ wist een hotel in Casares, nabij Marbella, de eerste prijs binnen te slepen als luxueuste hotel van Spanje. Daarnaast kreeg hetzelfde hotel de eerste prijs voor beste zwembad. Maar welke andere hotels hebben dit jaar de felbegeerde awards ontvangen?

Mocht je de vakantie alvast willen boeken voor de zomer van volgend jaar, kijk dan eens naar dit hotel dat recent als luxueuste van Spanje werd gekroond. We hebben het over Finca Cortesin in Casares dat voor de tweede keer (in 2020 en 2022) tot luxueuste hotel van Spanje werd gekozen. Als je echter naar deze pagina gaat op de website van het hotel, dan zie je dat dit niet de eerste prijs is dat dit hotel heeft ontvangen. 

Er zijn echter meer hotels die in de prijzen vielen tijdens de ‘Beyond Luxury Awards 2022’ waarbij dit jaar gekeken is naar hotels in Spanje en Portugal. Op Mallorca wist het St. Regis Mardavall Mallorca Resort in Costa d’en Blanes de prijs te krijgen voor luxueuste resort van Spanje en voor de beste kamers met zeezicht. Hotel Marbella Club kreeg de prijs voor beste interieur en luxueuste strandhotel. 

Het Serras Barcelona hotel werd gekroond tot luxueuste boetiekhotel en luxueuste stadshotel van Spanje. Het Majestic Hotel & Spa in Barcelona ontving de awards voor beste ontbijt, luxueuste terras en beste hotelier (Pascal Billard) van het jaar. Het Four Seasons in Madrid ontving de prijs voor luxueuste hotel suite terwijl het Palace hotel in Barcelona tot diervriendelijkste hotel werd gekozen en zichzelf ook het best vertegenwoordigd op social media. En het Gran Hotel Bahía del Duque Resort (Bahía del Duque) in Adeje op Tenerife ontving de award voor beste wellness ervaring.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?