skip to Main Content

Vrouw uit Gandia zet ontvoering in scene om de liefde van haar man te testen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GANDIA – (Redactie) De politie heeft een vrouw aangehouden die haar eigen ontvoering in scene had gezet om zo te testen of haar man wel van haar hield of niet. De vrouw, waarvan de identiteit en nationaliteit niet bekend zijn gemaakt, had in een brief om 20.000 euro losgeld gevraagd en wilde met de betaling van het losgeld door haar man de liefde van hem testen.

De echtgenoot van de vrouw ontving een sms met daarin een foto waarop de vrouw vastgebonden te zien was en de eis om het losgeld van 20.000 euro. Nadat de man dit bericht ontvangen had meldde hij dit bij de politie die meteen een onderzoek startte. De vrouw viel echter door de boot toen zij nabij het winkelcentrum La Vital in Gandia gezien was in een auto waarop agenten haar konden aanhouden.

Twee jaar geleden vond er een soortgelijke actie plaats waarbij een echtpaar een ontvoering in scene zette om zo wat meer geld te verdienen. Ook dit gebeurde in de provincie Valencia.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend