skip to Main Content
Buitenlander stuurt agressieve honden op Guardia Civil agenten af in Málaga
Guardia Civil / Twitter

Buitenlander stuurt agressieve honden op Guardia Civil agenten af in Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – In de gemeente Coín in de provincie Málaga zijn twee Guardia Civil politieagenten gewond geraakt toen zij werden aangevallen door twee agressieve honden. Het voorval deed zich voor bij een patrouille toen een buitenlandse inwoner zijn honden op de agenten af stuurde.

De aanval van de honden gebeurde afgelopen woensdag toen een patrouille van de Guardia Civil naar de landelijk gelegen woning van een inwoner uit Noorwegen ging om daar poolshoogte te nemen na klachten. In deze “finca” gelegen op de weg tussen de gemeenten Coín en Guaro in de provincie Málaga heeft de man meerdere honden.

Toen de agenten om de documentatie en ID van de man vroegen, stuurde de Noor twee van zijn honden op de agenten af. Een van de honden beet in het been van een van de agenten en dezelfde hond beet later in de arm van de andere agent.

Die laatste beet van de hond gebeurde toen de eerste agent al op de grond lag en de eigenaar van de honden op de gewonde agent begon te slaan. De collega agent probeerde de man weg te halen waarbij deze agent dus ook gewond raakte.

Ondanks de dreiging van de honden en verwondingen wisten de agenten de gewelddadige Noorse inwoner onder controle te krijgen waarna extra mankracht werd gevraagd. Die deed er echter 40 minuten over om bij de aangevallen agenten te komen. De eigenaar van de honden werd uiteindelijk gearresteerd. Het is niet bekend wat er met de honden is gebeurd.

De kranten schrijven dat de in 1966 geboren Noor door de Noorse justitie internationaal gezocht wordt. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de man zo gewelddadig reageerde.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 12 reacties
 1. De agenten hebben de Noorse inwoner nog onder controle gekregen en later kunnen arresteren. Zo agressief waren die honden dan blijkbaar ook niet, anders zouden de agenten het wel op een lopen gezet hebben of hun vuurwapen gebruikt hebben.

 2. WAREN DEZE AGENTEN DAN NIET GEWAPEND ? AFSCHIETEN DIE GEVAARLIJKE BEESTEN. DIE MAFKEES HET LAND UIT EN NIET MEER TOELATEN.

 3. 40 minuten voor er versterking kwam.
  Ja, dat gebied ken ik wel, dat is echt een no-mans land.
  Maar dan nog, mogen we toch verwachten dat de collega´s wel iets sneller ter plaatse zijn.
  En idd, de Noor opsluiten en uitzetten.
  De honden, tja, kunnen die er wat aan doen dat hun baas ze zo gestoord heeft gemaakt?
  Dat is altijd het dilemma heh.

  1. Je moet toch wel flink bezopen zijn om je honden op politie-agenten af te sturen, al is het in je eigen finca.
   Bestraffen en terug naar ze dennenbomen-land, honden mee….

   1. Voor Noren is het erg goedkoop om te zuipen hier, Piet, dat is een gegeven hahaha.
    Heb wel eens klanten uit Zweden over, als ze er 3 dagen zijn, dan zijn ze 3 dagen bezopen. Niet goed te praten, maar wel makkelijk zaken mee doen. Dat dan weer wel.

   2. Nee, Met een pakketje drugs naar de filipijnen sturen.
    En de imigration dienst verwittigen natuurlijk.
    Die weten wel raad met zo’n mensen.

 4. Dat zwarte metalen ding op je heup zit er niet voor niets veldwachters. Anyway, simpele oplossing. Honden inslapen, Noor 10 jaar in de bak of beter nog een inrichting en vervolgens, namens andere welwillende immigranten, het land uitschoppen.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken