In Alicante heeft men kerstverlichting dat op het coronavirus lijkt

In Alicante heeft men kerstverlichting dat op het coronavirus lijkt
Beeld: @Lololailolo / twitter

In Alicante heeft men kerstverlichting dat op het coronavirus lijkt

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Na problemen in Granada vanwege de ‘satanische’ kerstverlichting op de straten en activisten die in Madrid de kerstverlichting saboteren uit protest om de hoge energierekening, heeft nu ook Alicante te maken met problematiek rondom de kerstverlichting. Volgens veel Twitter gebruikers lijkt de versiering wel erg veel op het coronavirus.

Ondanks dat de straten van Alicante al enige tijd verlicht zijn, worden er nu plots op Twitter foto’s geplaatst van mensen die klagen over de gelijkenis van de kerstverlichting met het coronavirus. Deze 2021-versiering is onder andere te zien in de Avenida de los Condes de Soto Ameno in de wijk San Blas van Alicante stad.

De gelijkenis is er inderdaad en het is logisch dat mensen de link tussen de kerstverlichting in Alicante en het coronavirus leggen. Maar het blijkt dat deze verlichting ook op andere plaatsen in Spanje te zien is. Dat gebeurde ook al met de zogenaamde satanische kerstverlichting van omgekeerde kruizen in Granada die ook in Zaragoza te zien zijn (en waar niet geklaagd wordt door VOX).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.