skip to Main Content
Het is binnenkort mogelijk om tegen betaling je ligbed bij het hotel in Spanje te reserveren

Het is binnenkort mogelijk om tegen betaling je ligbed bij het hotel in Spanje te reserveren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Reisorganisatie Thomas Cook is begonnen met een reserveringssysteem voor de zeer gewilde ligbedden bij de hotel zwembaden bij diverse hotels op de Canarische Eilanden. Geïnteresseerden kunnen voor 25 euro een ligbed vast laten leggen waardoor de eeuwige “handdoeken-ruzie” voorkomen kan worden. Het gaat dus om ligbedden bij de hotels en niet op de stranden.

Vanaf eind februari zal de reisorganisatie Thomas Cook beginnen met het invoeren van een reserveringssysteem voor ligbedden. Dat moet dan gaan gebeuren op de eilanden Lanzarote, Fuerteventura en Gran Canaria. De bedoeling is om deze service nog voor de zomer van 2018 bij tenminste 30 hotels in te voeren, aldus de krant 20 Minutos.

Iedereen kent de beelden wellicht wel van rijen mensen die staan te wachten met hun handdoeken om de ligbedden bij de zwembaden te reserveren waarbij regelmatig ruzies ontstaan. De Britse toeristen geven daarbij vaak de Duitse toeristen de schuld en vice versa. Om daar een einde aan te maken heeft Thomas Cook met diverse hotelketens afspraken gemaakt over een reserveringssysteem voor de zeer gewilde ligbedden.

De service kost de toerist 25 euro per persoon wat dus flink kan oplopen als je een familie of reisgezelschap van vier of vijf personen bent. Ongeveer zes dagen voor de reisdatum ontvangen de klanten een email met daarin de vraag of men een ligbed wil reserveren. Het is daarna mogelijk om de ideale plaats te kiezen voor de ligbedden waarbij er gebruik gemaakt kan worden van een kompas om te kijken hoe de zon staat.

Hoe deze service ter plaatse eenmaal zal gaan werken is nog de vraag maar diegene die betalen voor een ligbed bij het zwembad kunnen scenes zoals hieronder op de video wellicht voorkomen 🙂

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Te gek voor woorden, wat een a-sociaal gedrag. Niet alleen Nederlanders doen zo dom maar ook Engelse en Duitsers zijn vaak onbehoorlijk bezig. Maar helaas, de Nederlanders spannen de kroon. Vaak houden zij ook nog een hele dag een bedje bezet terwijl zij afwezig zijn. Zo onbehoorlijk. Totale onzinnige handelingen en nu gaat Cook hierop inspelen door € 25.00 p/p te laten betalen. Wat een geldklopperij. Het hotel moet gewoon, bij de prijs inbegrepen, per kamer 2 bedjes reserveren. Ben je van al deze zotheid af. Maar ja Thomas Cook ruikt geld. Slechte zaak.

  2. Toch wel mooi om te zien waar zoveel jaren van evolutie toe hebben geleid!😳😖

  3. Ongelooflijk zielig. Ik kan me niet voorstellen dat je daar tussen wil gaan liggen, iedereen netjes opgelijnd, haast een cckamp.
    Nog even een nummer…
    Is dat vakantie?

    1. Yess de Hotel-flats van 3 tot 8 á 9 hoog op Gran Canaria met een hoog aantal bedden en een (relatief) te kleine ruimte bij het zwembad gaan nu de zonne-stapelbedjes introduceren waarbij diagonaal omhoog iedereen een bedje heeft en ook de zon kan genieten. Zie je het al voor je ?? !! :o)

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken