Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras

Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras
Beeld: Voorbeeld (Amsterdam Schiphol) / Pinterest

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Het vliegveld ALicante-Elche is uitgegroeid tot het vijfde drukste vliegveld van Spanje en dat moet gevierd worden. De bijna 14 miljoen passagiers die jaarlijks gebruik maken van de installaties kunnen in de nabije toekomst van een drankje, hapje en sigaret genieten op een nieuw panoramaterras.

Wil je weten welke vliegtuigen er op het platform staan, wil je jouw familie toch nog even uitzwaaien en er zeker van zijn dat ze weg zijn (grapje) of wil je gewoon op een luxe manier vliegtuigspotten, dan kan dat binnenkort op het nieuwe panoramaterras van het vliegveld Alicante-Elche.

Het gaat om een terras van 130 vierkante meter dat onderdeel is van een Sports bar/pub welke geopend wordt en onderdeel is van de vernieuwingen die de vliegveld beheerder Aena doorvoert in het vliegveld van de Costa Blanca.

Het terras is niet alleen een geweldige manier om de vliegtuigen die op het platform staan en de passagiers van bovenaf te bekijken, het zal ook de enige plaats zijn waar gerookt mag worden binnen het vliegveld. Het is nog niet bekend wanneer dit panoramaterras geopend zal worden dus de reizigers moeten voor nu nog even wachten.

Het vliegveld van Alicante-Elche heeft in 2018 bijna 14 miljoen passagiers over de vloer gehad wat het Costa Blanca vliegveld het vijfde drukste maakt van Spanje achter Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca en Málaga-Costa del Sol.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

‘Volgens onderzoek komt er als een Boeing 747 opstijgt, evenveel fijnstof vrij als uit een miljoen vrachtwagens’ en hier wordt er gezeurd over een sigaretje roken??????

De foto is van Rotterdam, redactie. Grapje?

In de aankomst hal Reus mag je geen fotos nemen van de aankomende passagiers, wat gaan ze doen met dat terras ? terwijl er op TV programma´s geven over de aankomsten en vertrekken van mensen. Zo werd ik in 1964 in de metro van Barcelona verboden om foto´s te nemen (Franco tijd) en werd mijn Duitse herders hond haast dood geschoten door een bange Guardia Civil omdat die aan zijn broek rook , gelukkig heb ik dit kunnen vermijden.

Jammer dat er gerookt mag worden. En wanneer komt de trein naar het vliegveld?

Mooie ontwikkeling. Alleen helaas dat er gerookt mag worden vind ik erg jammer!!

door dat roken ruikt je de Kerosine minder erg.

1) die vliegtuigen vliegen op mankracht zeker ? daar schrijft ge n iets over, maar roken op een terras ? daar vallen jullie over,
2) goed gezegd, ze vergassen bijna maar dat mag niet meer gezegd worden he

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.