Search
menu
Search

Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras

Oeps ... foto ontbreekt!

Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het vliegveld ALicante-Elche is uitgegroeid tot het vijfde drukste vliegveld van Spanje en dat moet gevierd worden. De bijna 14 miljoen passagiers die jaarlijks gebruik maken van de installaties kunnen in de nabije toekomst van een drankje, hapje en sigaret genieten op een nieuw panoramaterras.

Wil je weten welke vliegtuigen er op het platform staan, wil je jouw familie toch nog even uitzwaaien en er zeker van zijn dat ze weg zijn (grapje) of wil je gewoon op een luxe manier vliegtuigspotten, dan kan dat binnenkort op het nieuwe panoramaterras van het vliegveld Alicante-Elche.

Het gaat om een terras van 130 vierkante meter dat onderdeel is van een Sports bar/pub welke geopend wordt en onderdeel is van de vernieuwingen die de vliegveld beheerder Aena doorvoert in het vliegveld van de Costa Blanca.

Het terras is niet alleen een geweldige manier om de vliegtuigen die op het platform staan en de passagiers van bovenaf te bekijken, het zal ook de enige plaats zijn waar gerookt mag worden binnen het vliegveld. Het is nog niet bekend wanneer dit panoramaterras geopend zal worden dus de reizigers moeten voor nu nog even wachten.

Het vliegveld van Alicante-Elche heeft in 2018 bijna 14 miljoen passagiers over de vloer gehad wat het Costa Blanca vliegveld het vijfde drukste maakt van Spanje achter Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca en Málaga-Costa del Sol.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?