skip to Main Content
Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras
Voorbeeld (Amsterdam Schiphol) / Pinterest

Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Het vliegveld ALicante-Elche is uitgegroeid tot het vijfde drukste vliegveld van Spanje en dat moet gevierd worden. De bijna 14 miljoen passagiers die jaarlijks gebruik maken van de installaties kunnen in de nabije toekomst van een drankje, hapje en sigaret genieten op een nieuw panoramaterras.

Wil je weten welke vliegtuigen er op het platform staan, wil je jouw familie toch nog even uitzwaaien en er zeker van zijn dat ze weg zijn (grapje) of wil je gewoon op een luxe manier vliegtuigspotten, dan kan dat binnenkort op het nieuwe panoramaterras van het vliegveld Alicante-Elche.

Het gaat om een terras van 130 vierkante meter dat onderdeel is van een Sports bar/pub welke geopend wordt en onderdeel is van de vernieuwingen die de vliegveld beheerder Aena doorvoert in het vliegveld van de Costa Blanca.

Het terras is niet alleen een geweldige manier om de vliegtuigen die op het platform staan en de passagiers van bovenaf te bekijken, het zal ook de enige plaats zijn waar gerookt mag worden binnen het vliegveld. Het is nog niet bekend wanneer dit panoramaterras geopend zal worden dus de reizigers moeten voor nu nog even wachten.

Het vliegveld van Alicante-Elche heeft in 2018 bijna 14 miljoen passagiers over de vloer gehad wat het Costa Blanca vliegveld het vijfde drukste maakt van Spanje achter Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca en Málaga-Costa del Sol.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
  1. ‘Volgens onderzoek komt er als een Boeing 747 opstijgt, evenveel fijnstof vrij als uit een miljoen vrachtwagens’ en hier wordt er gezeurd over een sigaretje roken??????

  2. In de aankomst hal Reus mag je geen fotos nemen van de aankomende passagiers, wat gaan ze doen met dat terras ? terwijl er op TV programma´s geven over de aankomsten en vertrekken van mensen. Zo werd ik in 1964 in de metro van Barcelona verboden om foto´s te nemen (Franco tijd) en werd mijn Duitse herders hond haast dood geschoten door een bange Guardia Civil omdat die aan zijn broek rook , gelukkig heb ik dit kunnen vermijden.

      1. 1) die vliegtuigen vliegen op mankracht zeker ? daar schrijft ge n iets over, maar roken op een terras ? daar vallen jullie over,
        2) goed gezegd, ze vergassen bijna maar dat mag niet meer gezegd worden he

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by