skip to Main Content
Tennisster Rafael Nadal wordt het gezicht van de “Marca España”

Tennisster Rafael Nadal wordt het gezicht van de “Marca España”

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

nadal4MADRID – Rafael Nadal, de beroemde tennisster uit Mallorca, zal weer de ster worden van een nieuwe reclamecampagne. Dit keer is het echter niet voor een onderbroekenmerk, automaker of verzekeringsmaatschappij maar het Ministerie van landbouw, voedsel en milieu. De bedoeling is dat de wereldberoemde tennisser Spaanse producten gaat promoten onder de noemer “Marca España” oftewel “made in Spain”.

Afgelopen 25 maart zou de presentatie van de reclamecampagne van start zijn gegaan maar uit respect voor de overledenen van de Germanwings vliegramp werd de officiële presentatie uitgesteld. Wanneer deze nu wel zal plaatsvinden is nog niet bekend maar dat zal zeker deze week zijn.

In de reclamecampagne is het de bedoeling dat Nadal Spaanse producten zoals olijfolie, serrano ham en Spaanse wijnen zal gaan promoten in het buitenland. En dan met name gericht op die landen die nog niet zo bekend zijn met de Spaanse producten (als die er al zijn).

De reclamecampagne zal kosten met zich meebrengen voor de productie en verspreiding, kosten die niet bekend zijn. Wat echter wel bekend is, is het bedrag dat Nadal ontvangt van het landbouw, voedsel en milieu ministerie zal betalen voor zijn diensten … 1 miljoen euro – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken