skip to Main Content
Dronken toerist steelt vrachtwagen en botst tegen auto in Benidorm

Dronken toerist steelt vrachtwagen en botst tegen auto in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – Het had allemaal veel erger kunnen zijn maar gelukkig liep het redelijk goed af. Op donderdag wist een dronken Britse toerist een vrachtwagen te stelen, een stuk over de Avenida Mediterráneo in Benidorm te rijden, te botsen tegen een auto en daarna gearresteerd te worden door de politie die snel ter plaatse was.

Het voorval deed zich voor op donderdagmiddag rond 17 uur toen de chauffeur en bijrijder van de vrachtwagen van een bekend drankenmerk de bestellingen aan het rondbrengen waren. Zoals wat wel vaker gebeurt had de chauffeur in de haast de sleutels in het contact laten zitten, iets waar de dronken Britse toerist gebruik van maakte door achter het stuur te kruipen, de motor te starten en over de Avenida Mediterráneo te rijden.

In de korte rit die de dronken man wist te maken botste hij tegen een geparkeerde auto aan en vervolgde hij zijn weg over de Avenida Mediterráneo richting de kruising met de Calle Filipinas richting Rincón de Loix. Gezien het feit dat de dronken Britse man niet snel reed konden agenten van de Policía Nacional de man uit de vrachtwagen trekken en in de boeien slaan. De Britse man weigerde ter plaatse een alcoholtest te doen waarop hij werd meegenomen naar het politiekantoor.

De chauffeur van de vrachtwagen wist meteen nadat ghij in de gaten hadden dat het voertuig gestolen werd de politie te bellen die snel ter plaatse was. Mede vanwege de terroristische dreiging en het feit dat er een vrachtwagen bij betrokken was, was er even alarm bij de politie maar gelukkig liep het goed af (behalve voor de eigenaar van de geparkeerde auto) en zijn er gelukkig geen gewonden te betreuren.

Foto: Diario Información

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Ik kan mij wel vinden in de reactie van mijn naamgenoot.
  Echter met een extra staf ,er moet wel voor gewerkt worden.

 2. Sleutels in het contactslot laten zitten = uitlokking.
  Schade mede verhalen op de kroegbaas die hem heeft laten vollopen.
  De Brit net zo lang vasthouden totdat de volledige schade is betaald.
  Het moet voor hem een onvergetelijke vakantie worden.

  1. hahaha Rob.
   Idd of een Brit met tatoeage….zelfde verhaal.
   Oh wat doen wij aan vooroordelen zeg….maar al te vaak klopt het.
   Net als die mafkezen die in Amsterdam 3 dagen dronken veel schade hebben veroorzaakt in het kader van ¨we zijn supporter van ons team¨ pfffff

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken