skip to Main Content
Kamer te huur op Ibiza voor 150 euro per maand en seks met de verhuurder

Kamer te huur op Ibiza voor 150 euro per maand en seks met de verhuurder

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Op de website van de Spaanse versie van marktplaats Mil Anuncios heeft de krant Diario de Mallorca een ongelooflijke en nooit eerder geziene advertentie gevonden. Het gaat om iemand die twee kamers voor 150 euro per maand per stuk aanbood maar de huurders moeten dan wel seks hebben met de verhuurder. Het gaat in dit geval om een mannelijke verhuurder die vrouwelijke huurders zoekt.

Om profijt te maken van het accommodatie gebrek op Ibiza dacht een man slim te zijn door twee slaapkamers in een woning in Platja d’en Bossa voor slechts 150 euro per maand aan te bieden. Uiteraard klinkt dat als een aantrekkelijke aanbieding maar er was nog een detail wat in de advertenties staat wat de aandacht trok. De vrouwelijke huurders zijn verplicht om eenmaal per week (dus 4 keer per maand) seks te hebben met de verhuurder.

150 euro per maand per kamer met daarnaast een waarborgsom van drie maanden vooruit per kamer en 4 keer seks per maand, per kamer. Deze advertentie werd door meer dan 1.200 bezoekers van Mil Anuncios bekeken maar de beheerders van de website kregen bijna net zoveel klachten binnen waarop men besloot de advertentie te verwijderen.

Overigens schrijft Diario de Mallorca dat dit niet de eerste keer is dat een verhuurder seks als betaalmiddel accepteert. Dat gebeurde ook al eens in november 2013 toen op dezelfde website een advertentie verscheen waarbij er niet eens betaald hoefde te worden voor een kamer maar waar seks al genoeg was om de maandelijkse huur te betalen.

Het is niet bekend of de verhuurder in de korte tijd dat zijn problematische advertentie op Mil Anuncios heeft gestaan huurders heeft gevonden.

Foto: Diario de Mallorca / 20Minutos

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 16 reacties
 1. Het wordt nu wel eens hoog tijd dat de huurmarkt o.a. in Spanje een flinke schoonmaakbeurt krijgt. Wat een doorgeschoten rotzooi. Normale huurbedragen en transparantie , is wel een punt van aandacht waard. Als het zo doorgaat komt er de klad in zeg dan maar dag tegen Spanje en zijn toerisme. Echt blind en geen visie. Alleen op de zon vertrouwen en verder niet is wel erg kortzichtig. Alles volbouwen aan de kust is zo ongeveer te vergelijken met een lekke binnenband plakken vol met gaten. Compleet de weg kwijt. Borg eisen en niet meer terug geven komt steeds vaker voor . Corrupt tot aan de wortel. Succes met de leegstand en de volgebouwde puinhoop.

 2. hahaha…eindelijk een kamerhuur die deels “aftrekbaar” is. Maar wel een eerlijke advertentie!! Snap daarom ook niet wat er mis mee is en waarom de advertentie verwijderd is…. Verwijder dan ook de advertenties waarop levende dieren verhandeld worden, valse en vervalste artikelen verhandeld worden, malafide bedrijven hun diensten aanbieden en dat soort zaken. Ik zie de lol hier wel van in eerlijk gezegd! En kom nou niet met het verhaal dat het “vrouwonvriendelijk” of “vrouwonterend” is, dat is gewoon een kwestie van gewoon wel of gewoon niet reageren. De advertentietekst is/was duidelijk….

  1. Gerrit,

   Ben het volkomen met je eens; er staan veel ergere dingen dan dat op internet….die niet verwijderd worden. Iedereen staat het vrij te doen wat hij wil met deze advertentie….

   1. Er bestaat ook nog zoiets als het gelijkheidsbeginsel: je mag een bepaalde groep niet weren. In dit geval mannelijke kandidaat-huurders. Dit is een pure vorm van discriminatie. Misschien is het daarom verwijderd?

    1. Ikverhuur nog altijd aan wie IK wil. Geen junkies geen homo koppels geen gast met een wijf die 25 jaar jonger is. Geen mensen waarvan hun inkomen uit criminelen daden komen enz

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken