Mallorca en Ibiza gekozen tot trending wereldbestemmingen in 2022

Mallorca en Ibiza gekozen tot trending wereldbestemmingen in 2022
Beeld: Canva

Mallorca en Ibiza gekozen tot trending wereldbestemmingen in 2022

MADRID – Als we af moeten gaan op de Travellers Choice lijst van Tripadvisor wat betreft de trending bestemmingen op de wereld voor 2022, dan heeft Mallorca dat gewonnen. Het populaire Balearen eiland staat namelijk op de eerste plaats op de lijst van 22 trending bestemmingen terwijl Ibiza op de zesde plaats staat. Dat zijn overigens de enige twee Spaanse vermeldingen.

Beide Balearen eilanden hebben daarmee bij de gebruikers van Tripadvisor betere beoordelingen dan bijvoorbeeld Cairo in Egypte (2), Rhodos stad in Griekenland (3), Tulum in Mexico (4), Dubrovnik in Kroatië (5), Natal in Brazilië (7), Arusha in Tanzania (8), Göreme in Turkije (9) en Santorini in Griekenland (10). Bekijk de hele top 22 HIER. 

Mallorca staat dus op de eerste plaats op de top 22 lijst als trending bestemming voor 2022. Volgens de omschrijving van Tripadvisor is Mallorca een sprookjesachtige eilandbestemming in de Middellandse Zee, vlak voor de zuidoostkust van Spanje, en trekt bezoekers aan uit alle delen van de wereld. Er is voor elk wat wils – stranden en baaien, een spectaculaire bergketen, romantische vissersdorpjes en een rustiek platteland bezaaid met amandel- en olijfgaarden.

Ibiza staat op de zesde plaats op de top 22 lijst als trending bestemming voor 2022. Ibiza: oud-Spaans voor ‘feesten tot je erbij neervalt’. Oké, misschien niet letterlijk, maar dit is wel een van de meest populaire nachtelijke uitgaansplekken van Europa. Ibiza kan bogen op meer dan 1500 kilometer kustlijn met zo’n vijftig stranden en ontelbaar veel restaurants, bars en watersporten – en clubs natuurlijk. Doe ook wat aan cultuur en bezoek het oude stadscentrum van Ibiza, dat op de Unesco-werelderfgoedlijst staat.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.