skip to Main Content

“Met de PP zal werkgelegenheid in Spanje groeien”

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Else Beekman) De president van de conservatieve Partido Popular (PP) reageerde direct na de publicatie van de hoge werkloosheidscijfers met de belofte dat met de PP in de regering de werkgelegenheid meteen zal stijgen.

‘Ik garandeer de Spaanse bevolking dat de PP, die dat al eerder heeft laten zien, beslissingen gaat nemen die vertrouwen wekken (…), in Spanje zullen meer banen worden gecreëerd.’

Rajoy liet verder weten het werkloosheidscijfer het ‘meest trieste gegeven te vinden in de geschiedenis van de Spaanse arbeidsmarkt’.

Hij zei dat zijn partij ‘niet zal opgeven’ en het scheppen van banen voor de komende vier jaar als de belangrijkste ‘uitdaging’ beschouwt.

Presentatie

De partijleider deed deze uitspraken tijdens de presentatie van de PP-kandidaat in Extremadura, José Antonio Monago. Bij deze gelegenheid waren eveneens de algemeen secretaris van de PP, María Dolores de Cospedal, de partijwoordvoerder, Soraya Sáenz de Santamaría en de president van de deelstaat Madrid, Esperanza Aguirre aanwezig.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend