DOE MEE en kies jouw favoriete Spaanse Costa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
123rf
Beeld: 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

Laatste update: 10 maanden geleden.

MADRID – Er zijn vorig jaar meer dan 3,3 miljoen Nederlanders en 2,3 miljoen Belgen op vakantie gegaan naar Spanje waarvan een groot deel kiest voor een van de Spaanse Costa’s. Spanje heeft wat dat betreft geluk want het land heeft op het vasteland en de eilanden samen meer dan 5.000 kilometer aan kust waarvan een groot deel langs de middellandse zee ligt waar de meeste toeristen naar toe gaan. Maar wat is nu jouw favoriete Costa?

Er is keuze genoeg: van de Costa Brava, Costa Barcelona en Costa Dorada in Catalonië naar de prachtige baaien en stranden op de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera op de Balearen of de Costa Azahar en Costa Blanca in de Comunidad Valenciana. Verder naar het zuiden kun je kiezen uit de Costa Cálida in Murcia of de Costa de Almería, Costa Tropical, Costa del Sol en Costa de la Luz in de deelstaat Andalusië. Wil je nog verder weg en ook genieten van de stranden in de wintermaanden dan is de keuze een van de Canarische Eilanden zoals tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura of Lanzarote. Volgens velen zijn de mooiste Costa’s echter weer te vinden langs de Atlantische Oceaan in de regio’s Cantabrië, Asturië en Galicië in het zogenaamde groene Spanje.

Kies uit de onderstaande Costa’s wat jouw favoriete Spaanse kust is en waar je graag naar op vakantie gaat of als je geluk hebt woont en een nieuw leven hebt opgebouwd. Uiteraard mag je ook meer Costa’s kiezen want er is genoeg te zien en ze zijn ook weer allemaal anders.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.