skip to Main Content
Amazon Prime klanten in Spanje kunnen nu ook gratis boeken lezen
Amazon.es

Amazon Prime klanten in Spanje kunnen nu ook gratis boeken lezen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Gratis boeken bij Amazon Spanje

Amazon.es

MADRID – Degene die in Spanje woont en een Amazon Prime abonnement hebben, kunnen vanaf deze woensdag ook honderden boeken gratis downloaden en lezen. Dat wel, de boeken zijn in het Spaans wat voor de Spaanse Prime leden uiteraard geen probleem is maar voor Nederlanders en Belgen soms wel. Aan de andere kant is het Spaans lezen van boeken ook een mooie manier om de Spaanse taalkennis bij te schaven.

Amazon Prime klanten kunnen sinds deze woensdag ook genieten van honderden gratis boeken die meteen te downloaden zijn op de tablet of smartphone. Amazon Prime Reading is een toevoeging aan de reeds bestaande voordelen voor de betalende Prime klanten in Spanje.

Voor diegene die het nog niet wisten, Amazon Prime kost in Spanje per jaar 19,95 euro wat het laagste bedrag in Europa is bij Amazon maar wat eventueel in de toekomst kan veranderen.

Amazon Prime klanten hadden al gratis verzending en 24-uurs verzending voor miljoenen artikelen en Prime klanten kunnen o.a. genieten van Amazon Prime Video, de eigen Netflix van het Amerikaanse online warenhuis.

Daarnaast hebben Prime klanten de beschikking over een virtuele opslagruimte genaamd Amazon Drive (5 GB) en Amazon Photos (ongelimiteerde GB) wat een virtueel fotoalbum is.

Amazon Reading is een boekenservice waarmee Amazon eigenlijk begonnen is in de beginjaren. Er staan miljoenen boeken online bij Amazon Reading maar als Prime klant heb je de beschikking over honderden gratis e-boeken. Reading is een gelimiteerde versie van Kindle Unlimited waarvoor wel betaald dient te worden, 9,99 euro per maand.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken