Nieuwe Spaanse serie over narcotica politie Costa del Sol voor Netflix

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuwe Spaanse serie over narcotica politie Costa del Sol voor Netflix

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De Spaanse filmproducent Mediaset en het Amerikaanse Warner Bros hebben een overeenkomst met Netflix gesloten voor de creatie van een nieuwe Spaanse serie voor de Amerikaanse streamingdienst. Chicas del Cable was de eerste Spaanse serie die voor Netflix gemaakt werd en daar komt nu “Brigada Costa del Sol” bij.

De politieserie gaat over de speciale narcotica brigade van de politie die in de zeventiger jaren aan de Costa del Sol werd opgericht. Het beginpunt van deze spannende politieserie zal Torremolinos in 1977 zijn maar er staan meerdere filmlocaties in de provincie Málaga en Andalusië op het programma. Opnames beginnen komende donderdag 7 juni.

In de Spaanse serie zullen acteurs Hugo Silva, Álvaro Cervantes, Jesús Castro, Miki Esparbé en actrice Sara Sálamo belangrijke rollen spelen. Zij zullen de hoofdrollen spelen in een serie die over de zogenaamde “Grupo Especial de Estupefacientes Costa del Sol”, een groep agenten gespecialiseerd in het bestrijden van de drugs aan de Andalusische kust.

Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe Spaanse Netflix serie te zien zal zijn.

Ga naar de inhoud