skip to Main Content
Tieners om het leven gekomen in Cádiz en Córdoba
El Pais

Tieners om het leven gekomen in Cádiz en Córdoba

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Tieners om het leven gekomen in Cádiz en Córdoba

El Pais

SEVILLA – In twee verschillende ongevallen zijn twee kinderen van 13 jaar om het leven gekomen. Dat gebeurde in beide gevallen tijdens een schoolexcursie, een jongen in Cádiz die in elkaar zakte op het strand en overleed en een jongen in Córdoba die is verdronken. Deze dodelijke ongevallen gebeurden toevallig op dezelfde dag en ook nog alletwee tijdens een excursie onder leiding van hun school.

De 13-jarige jongen die in de provincie Cádiz om het leven kwam was aan het voetballen op het strand Valdelagrana in El Puerto de Santa María toen hij plots in elkaar zakte en ter plaatse overleed. De jongen werd snel door de aanwezig leerkrachten en strandwachten van het strand gehaald om te reanimeren maar dat lukte niet meer. Hij was leerling van de IES San Pablo de Sevilla school.

In de provincie Córdoba lijkt de dood van tevens een 13-jarige jongen om een ongeval te gaan tijdens een excursie van zijn schoolklas in een natuurgebied wat bekend staat als Baños de Popea, een bebost gebied met kleine riviertjes en watervallen. Op de een of andere manier is de jongen in een groot gat gevallen en is hij daarin verdronken.

De leerkrachten kwamen pas achter zijn afwezigheid toen men alweer vertrok en een eindtelling van de leerlingen werd gedaan. Meteen werden de hulpdiensten erbij gehaald en werd het lichaam van de leerling later op dinsdagavond gevonden. De jongen was een leerling van de IES Colonial de Fuente Palmera school.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. dat is heel goed mogelijk Evert ,je gaat niet om de 5 min de groep tellen Dat zijn afspraken gemaakt in overleg met de school Deze leerkrachten zijn niks te verwijten

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken