skip to Main Content
WK-2018: Manolo el del Bombo mag van de FIFA de grote trommel niet meenemen naar Spanje-Rusland
La Opinion de Malaga

WK-2018: Manolo el del Bombo mag van de FIFA de grote trommel niet meenemen naar Spanje-Rusland

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

WK-2018: Spanje-Rusland zonder Manolo's grote trom

La Opinion de Malaga

VOETBAL – Hij wordt de trouwste en wellicht wel de bekendste supporter van het Spaanse elftal genoemd, Manolo el del bombo. De bijnaam heeft de Valenciaanse cafe eigenaar Manuel Cáceres Artesero gekregen vanwege zijn opvallende aanwezigheid, grote zwarte baret, shirt van het Spaanse elftal en zijn altijd aanwezige dikke trom om het Spanje publiek aan te moedigen.

Manolo el del bombo is bij alle wedstrijden van het Spaanse elftal aanwezig, of het nou thuiswedstrijden, vriendschappelijke, EK en WK wedstrijden zijn, Manolo is met de dikke trom van de partij. Slechts een keer moest Manolo verstek laten gaan omdat hij te ziek was om op zijn dikke trom het publiek aan te moedigen.

De kans is echter groot dat er een tweede keer aan zit te komen omdat de organisatie van het Wereldkampioenschap de trommelaar geen toestemming wil geven om de dikke trom mee het stadion in te nemen tijdens de achtste finale wedstrijd tussen Spanje en gastland Rusland. Manolo zelf weet niet zo goed waarom het niet mag want de organisatie zegt alleen maar dat het de norm is zonder verdere uitleg.

Inmiddels heeft Manolo al huilend zijn verhaal gedaan op de televisie waarbij hij de bondscoach van Spanje Fernando Hierro, de premier van Spanje Pedro Sánchez en Koning Felipe VI om hulp vraagt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by