skip to Main Content
Zwemmers worden overvaren door een speedboat en raken arm en been kwijt bij Mallorca
20 Minutos

Zwemmers worden overvaren door een speedboat en raken arm en been kwijt bij Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Zwemmers worden overvaren door een speedboat en raken arm en been kwijt bij Mallorca

20 Minutos

PALMA – Twee mannen die voor de kust van het Es Trenc strand op Mallorca zwommen zijn een arm en been kwijtgeraakt nadat een speedboat over hen heen vaarde. Het ongeval deed zich afgelopen vrijdagmiddag voor ver weg voor het strand van de gemeente Campos. Een man raakte ter plaatse zijn arm kwijt terwijl de andere zwemmer zijn been in het ziekenhuis werd geamputeerd.

Volgens de Guardia Civil politie gebeurde het ongeval op zee waar het toegestaan is om met boten te varen. De zwemmers werden echter niet gezien door de bestuurder van de boot omdat de niet herkenbaar waren. De boot vaarde over de 20 en 26 karige zwemmers heen maar uiteindelijk was het de buitenboord motor die de meeste schade aanrichtte.

Ter plaatse in het water raakte een van de zwemmers een arm kwijt, deze werd later door de politie teruggevonden in het water. De andere zwemmer raakte zwaargewond aan zijn been welke later in het ziekenhuis geamputeerd moest worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Een spijtig ongeval. Wie is in fout? Ze mochten daar varen, doch overal uitkijken is de boodschap!
    Anderzijds ondervond ik destijds als zeiler, soms last. Soms wanen ze zich heer en meester van de zee, omdat ze heel wendbaar zijn. Respecteer iedereen!

    1. Ga je je nou druk maken over iets wat misschien niet goed geschreven is terwijl mensen een arm en een been kwijt zijn? Echt ongelooflijk dit

  2. Wat een ellende ! Hopelijk zijn die zwemmers nu buiten levensgevaar en worden ze goed door familie en vrienden ondersteund, want ze zullen het hard nodig hebben.
    Veel sterkte gewenst.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken