skip to Main Content
Amazon Spanje begint met het aan huis leveren van verse marktproducten in Madrid

Amazon Spanje begint met het aan huis leveren van verse marktproducten in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

amazon7aMADRID – Het internet warenhuis Amazon blijft investeren in Spanje en nadat enkele weken geleden al een nieuwe service werd begonnen waarbij supermarktproducten binnen 1 of 2 uur thuis worden bezorgd, zijn nu de verse producten van de markt aan de beurt. Het is nu mogelijk om via de website van Amazon verse producten van de marktverkopers te bestellen waarna dit thuis wordt afgeleverd.

Deze nieuwe service gebeurd via de Prime Now Express service waarbij het voorlopig alleen binnen de stad Madrid mogelijk is om verse producten van de markthal thuis te laten bezorgen. Voor diegene die geen zin hebben om naar de markt te gaan of geen tijd hebben voor verse groente, fruit, vlees en vis is de oplossing van Amazon om dat via internet te bestellen helemaal geweldig.

Amazon heeft voor deze marktlevering een deal gesloten met de La Paz markt in Madrid. Deze deal komt daags nadat Amazon ook al contracten heeft getekend met de Día supermarktketen en wijnhuis Lavinia om ook deze producten via internet te verkopen.

Deze nieuwe verkoop van de markt betekende niet alleen veel werk voor de website Amazon zelf maar ook voor de marktverkopers die al maanden bezig waren met het selecteren van de producten en het fotograferen daarvan. Ook moesten er omschrijvingen van de verse producten geschreven worden, een proces waarbij Amazon uiteraard heeft geholpen.

Amazon Spanje heeft recent haar vijfjarig bestaan gevierd waarbij men op het moment van opening in Spanje duizenden producten verkocht en dat aantal groeide in 2014 naar 2,3 miljoen en nu inmiddels 157 miljoen producten is geworden. Inmiddels werken er bij Amazon Spanje 1.372 mensen en heeft men plannen om een nieuwe distributiecentrum nabij Barcelona te gaan bouwen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken