skip to Main Content
Lecrín vallei in Granada heeft te maken met aardbeving van 3,3 op Richter schaal

Lecrín vallei in Granada heeft te maken met aardbeving van 3,3 op Richter schaal

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

beving19aGRANADA – Het is de tweede keer in een week tijd dat er een aardbeving plaats heeft gevonden in de provincie Granada. Dit keer was het een beving met een kracht van 3,3 op de schaal van Richter die als epicentrum de plaats Cozvíjar in de Valle de Lecrín had, op slechts 30 kilometer van Granada Stad.

Deze nieuwe aardbeving werd door aardig wat inwoners van de omgeving gevoeld omdat deze plaatsvond om 10:22 uur vrijdagmorgen, een tijd dat veel mensen op de been zijn of aan het werk zijn. De aardbeving had als epicentrum de plaats Cozvíjar, nabij Padul, en vond plaats op 10 kilometer diepte, aldus de website van het Spaanse geografisch instituut.

Er zijn bij de politie enkele telefoontjes binnengekomen van inwoners uit de omgeving van het epicentrum van deze beving maar vooralsnog waren er geen meldingen van schade of gewonden. Er zijn geen meldingen binnengekomen van inwoners van de stad Granada.

Slechts enkele dagen geleden had de provincie Granada ook al te maken met een aardbeving. Deze beving met een kracht van 2,9 op de schaal van Richter vond toen plaats aan de noordkant van de stad Granada op 18 kilometer dipte met als epicentrum Chauchina – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken