skip to Main Content
Alarm in Málaga nadat autorijder zonder toestemming de Calle Larios opreed

Alarm in Málaga nadat autorijder zonder toestemming de Calle Larios opreed

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Vrijdagmorgen om 8.15 uur reed een automobilist met zijn auto de Calle Larios op, de grootste en beroemdste winkelstraat van de stad Málaga. Dat is normaal gesproken niet toegestaan en aanwezigen op de straat schrokken er wel even van. Uiteindelijk werd de autorijder door een patrouille van de lokale politie gestopt en bleek dat de man verkeerd op zijn GPS had gekeken en de verkeerde straat was ingereden.

Volgens de krant La Opinión de Málaga gaat het om een inwoner van de Axarquia streek die niet bekend is in de stad Málaga en blindelings vertrouwde op zijn GPS die hem dus de verkeerde kant opstuurde. De man kon de Calle Larios zo vroeg in de ochtend oprijden omdat de politie, die altijd aan het begin van de straat staat, op dat tijdstip nog niet aanwezig was omdat leveranciers toestemming hebben de straat op te rijden.

De aanwezige voetgangers en winkeleigenaren die met voorbereidingen bezig waren schrokken echter wel van de automobilist waarbij meteen aan iets ergers werd gedacht, ook al was het tijdstip een beetje vreemd. De man wist met zijn auto van het begin van de Calle Larios bij de Plaza de la Constitución ongehinderd de winkelstraat op te rijden omdat de politie daar nog niet aanwezig was. Uiteindelijk werd de man ter hoogte van de winkel Women Secret stilgezet door een patrouille van de lokale politie.

De autorijder, die niet bekend is in het centrum van Málaga, reed via de straten Cisneros en Especerías over de Calle Larios op zoek naar een transportbedrijf die volgens de instructies van zijn GPS in de buurt moest liggen. De autorijder was zich er totaal niet van bewust dat hij de bekende winkelstraat was opgereden. Overigens is dat niet de eerste keer dat dit is gebeurd. In juni van dit jaar reed een man met mentale problemen ook al de Calle Larios op. Ook hij werd halverwege de winkelstraat door de agenten stilgezet (zie foto). Dat gebeurde toen rond 13.00 uur ‘s-middags, een tijdstip dat de Calle Larios gevuld is met mensen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken