skip to Main Content
Justin Bieber is niet de vriendelijkste in Spanje

Justin Bieber is niet de vriendelijkste in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

bieber1aMADRID – De Canadese zanger en tieneridool Justin Bieber is op bezoek geweest in Spanje en dat heeft men geweten. De zanger liet niet bepaald de leukste en gezelligste kant van zichzelf zien aangezien hij bij een live radiogesprek er vandoor ging en op de televisie er bij zat als een zak aardappelen. Na Spanje moest Bieber naar Oslo voor een concert waar hij slechts een liedje zong en toen het podium verliet.

Woensdagmiddag was Justin Bieber op bezoek bij het radioprogramma 40 Principales, zeg maar de Spaanse Top 40. Alles verliep goed in het interview totdat Bieber midden in een vraaggesprek besloot om op te staan en naar het toilet te gaan. Dit toilet werd meteen door de beveiliging vrij gemaakt zodat Bieber rustig kon plassen. Daarna liep hij naar de kantine om een sigaretje te roken, iets wat overigens niet mag en verliet hij het gebouw. De radiomakers stonden met hun mond vol tanden en moesten zelf maar doorgaan met het live programma zonder dat Bieber het beloofde lied had gezongen.

Later die dag moest Justin Bieber op bezoek komen bij het tv-programma El Hormiguero waar hij wel naartoe ging maar er bij zat of dat hij nergens zin in had. Hij had een muts op en capuchon van zijn sweater over zijn hoofd gedaan en er kon geen glimlachje vanaf. Ook had hij totaal geen tijd voor de honderden fans die bij het programma aanwezig waren en werd er besloten geen lied te zingen. Andere keren dat Bieber bij dit tv-programma op bezoek was verliep alles normaal maar dit keer was Bieber erg serieus, niet vriendelijk en al helemaal niet goedgehumeurd – (Remco Stoffer

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken