skip to Main Content
Drugsnetwerk tussen Andalusië en Nederland opgerold

Drugsnetwerk tussen Andalusië en Nederland opgerold

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De Policia Nacional heeft een netwerk opgerold die ervan verdacht wordt hoofdzakelijk marihuana te smokkelen tussen Andalusië en Nederland. Bij huiszoekingen in Benalmadena, Marbella, Estepona in de provincie Málaga en Atarfe in de provincie Granada werden grote hoeveelheden drugs gevonden en werden vijf personen gearresteerd, vier Nederlanders en een Iranees. Het gaat hoofdzakelijk om de handel van marihuana tussen Spanje en Nederland.

De aangehouden Nederlanders en Iranees hebben de leeftijden tussen de 39 en 50 jaar en worden gezien als de leden van een smokkelbende die marihuana in grote aantallen smokkelde tussen het zuiden van Spanje en Nederland. De vier Nederlanders werden gearresteerd voor drugssmokkel, valsheid in geschrifte, diefstal van auto’s en motoren en het behoren tot een criminele organisatie.

Gedurende enkele maanden werden de nu aangehouden verdachte Nederlanders door de politie gevolgd waarbij de agenten erachter kwamen dat er op verschillende plaatsen in de provincies Granada en Málaga opslagplaatsen waren van grote hoeveelheden marihuana. De drugs werden bij verschillende kwekers in de provincie Granada gekocht waarna de smokkelaars de drugs naar Nederlands hebben gesmokkeld via kleine vrachtwagens en het namaken van de douane papieren etc.

Naast meer dan 283 kilo marihuana werden ook wapens, computers, telefoons, sieraden, horloges en meer dan 12.000 euro contant geld in beslag genomen bij de verschillende huiszoekingen in de provincies Málaga en Granada.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. en hoe lang krijg ze nu verplicht Vakantie heerlijke geniet van de zon ????

  2. Beste Marjolein.
    Dat noemen wij dan vestzak broekzak , ze zullen wel een paar boodschappers opgepakt hebben.

    1. jij zeg boodschappers ik dacht het niet !!!!!! ze heb teveel Matsjo gedrag laat zien en dan gaat het mis dus boontje komt om zijn loontje

  3. Harry, de zogenaamde buit wordt verdeeld.Criminelen minder straf en politie meer pensioen!??

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken