skip to Main Content

Aanpassing bestemmingsplan Alicante zodat huizen in natuurparken verbouwd kunnen worden tot hotels of restaurants

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Diario Información

ALICANTE – (Redactie) Het nieuwe generale plan van de provincie Alicante staat de verbouwingen van huizen tot kleine Hoteles Rurales of restaurants in de 11 natuurparken toe, zolang er al een constructie staat. Volgens de nieuwe aanpassingen mogen de, vaak tot ruïnes vervallen constructies, verbouwt worden en 25 vierkante meter of 10% van de totale oppervlakte bijgebouwd worden. Volgens de nieuwe bepalingen zouden er zo’n twintig reeds gebouwde en geregistreerde constructies in aanmerking kunnen komen voor deze nieuwe reguleringen.

Volgens de bepalingen in het PGOU (bestemmingsplan) gaat om de natuurparken Orgegia, Lomas de Garbinet, Serra Grossa, El Pino, Sierra del Porquet, Borgunyó, los Saladares, la ampliación del Palmeral, el Portell en la sierra de Fontcalent waar huizen aangepast en verbouwd kunnen worden met een toeristische doelstelling in gedachte. (Diario Información)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend