skip to Main Content

Roemeens echtpaar veroordeeld voor dood priester in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Europa Press

MURCIA – (Redactie) Het Roemeense echtpaar Marius Neacsu en Ramona Mona Strecke, zijn door de rechtbank in Murcia tot respectievelijk 20 en 8 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor de moord op de 75 jarige priester Salvador Fernández Ciller in 2007. De met pensioen zijnde priester werd op 11 april van dat jaar dood aangetroffen in zijn woning in Murcia stad. Hij was op wrede wijze doodgeslagen.

De vrouw heeft een mildere straf gekregen aangezien de rechter aannam dat haar man haar dwong om mee te helpen met de moord. De Roemeense man kende de priester al twee jaar voordat hij deze op wrede wijze met een grote hamer doodsloeg. Schijnbaar kreeg de Roemeense man geld van de gepensioneerde priester voor het verlenen van seksuele handelingen. Wat de precieze reden van de moordpartij is werd niet bekend gemaakt. (Europa Press)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend