skip to Main Content

Vrouwelijke Mossos d’Esquadra agenten op jaarkalender

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

La Vanguardia

BARCELONA – (Redactie) Diverse vrouwelijke agenten van de Catalaanse politie Mossos d’Esquadra hebben het iniatief genomen om op wel zeer uitdagende en provocerende wijze op een jaarkalender te verschijnen. De vrouwen, waarvan sommige straatagenten zijn en andere op kantoor werken, zijn te zien op zwart-wit foto’s, met masker zodat ze niet herkend worden en in uitdagende kleding. Daarnaast zijn de dames te zien in acties zoals diefstal van auto’s, kunstwerken, sieraden en met geweren.

De kalenders zijn in principe alleen bestemd voor collega agenten en familieleden en er is ook maar een beperkt aantal kalenders gedrukt. Het idee om voor een goed doel geld op te halen speelde in het begin wel mee maar werd door de deelneemsters voorlopig in de ijskast gezet. Al kan het zomaar voorkomen dat de dames van mening zullen veranderen en alsnog de kalenders in de verkoop zullen doen.

De kalenders zijn nu door de collega’s met veel overtuiging ontvangen en de vrouwelijke agenten hebben nu de mannelijke collega’s al uitgedaagd voor een macho versie in 2012. (La Vanguardia)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend